Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
delfin1
csendes tag
Legalább 5x kivettem az aksit, hátha segít, de idáig nem volt hatásos. Kivettem most újra, és most úgy néz ki, hogy megjavult. Remélem sokáig így is marad!
Köszönöm az ötleteket! -
delfin1
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy mit csináljak ezzel a problémával: tegnap még össze tudtam kötni a telefont a számítógépemmel usb kábellel, de ma már nem ismeri fel a számítógép, akármit is próbáltam. Nem állítottam át semmit a telefonon! Előre is köszönöm!
A vezeték nélküli és egyéb hálózatok menüben nem aktív az usb internet lehetőség, nem tudom bekapcsolni, nem csinál semmit. A megosztás és hord.csatl.pont-ban is inaktív az usb megosztás, nem lehet bekapcsolni. Újra indítottam a gépet, a vezetéket igazítottam, hátha érintkezési baja van, de semmi nem segített.
-
delfin1
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy mit csináljak ezzel a problémával: tegnap még össze tudtam kötni a telefont a számítógépemmel usb kábellel, de ma már nem ismeri fel a számítógép, akármit is próbáltam. Nem állítottam át semmit a telefonon! Előre is köszönöm!
-
delfin1
csendes tag
Olyan gondom lenne, hogy a telefonról nem tudok bluetooth-al képet átküldeni PC-re,pedig a telefon felismerte a számítógép nevét, a számítógép is megtalálta a telefont, de ezt írja ki a tulajdonságoknál:Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)Nincs illesztőprogram kijelölve az eszközinformációs készlethez vagy elemhez.Az eszköz illesztőprogramjának megkereséséhez kattintson a Frissítés gombra.
Frissítettem,de nem talált hozzá szoftvert a neten.
Tudna valaki segíteni? /elnézést, ha már erről szó volt, nem néztem teljesen végig a fórumot!/
Előre is köszönöm! -
delfin1
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, majd próbálkozom!
-
delfin1
csendes tag
Én szeretnék olyan GPS-t felrakni amihez nem kell internet, de azt olvastam, hogy az android 4-eshez csak valami bonyolult műveletekkel lehet feltenni. Én műszaki dolgokhoz eléggé béna vagyok, tudna valaki segíteni, hogy melyik fajtát lehetne egyszerűen feltenni, de mégis mindent tudjon?! Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest