- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Az a módszer amit itt leírtak neked csak a gyárilag beállított csengőhangokkal működik az SD kártyán lévőkkel nem, ill. működik, ha annak a mappának a nevét „ringtone”-re változtatod. Esetleg valami fájlkezelővel bemásolod a telefon ringtone mappájába a saját csengőhangokat. A legegyszerűbb szerintem, ha letöltesz egy alkalmazást a play-ról. A Tone Picker lenne a legjobb, mert még hangerőt is lehetne rajta állítani, amit alapból az OP rendszer nem enged csak ezen az istenverése kitkat-on nem fut, a Tone Selector-al viszont semmi gond és így nem keveredik a gyári és a saját csengőhang. A használata is gyerekjáték.
(#3113) Office-R
Lehet pont olyan helyen vásároltál ahova a visszavitt vagy javított telókat árulták (vagy hibás szériát), ha nagyon tetszik és még van bizodalmad látogass el a soroksári M5 melletti Tesco. Párszor rákérdeztem az eladónál (mindig másnál), hogy mennyire hoztak vissza készüléket és azt mondta nem számottevő és képernyő ill. aksi gonddal nem vittek oda vissza.
Hasonló árban (ugyan az az alap vas van benne) sokkal jobb kamerával, ezt találtam pár hónapja. Minőségileg nem tudom milyen, de van fóruma, rákérdezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest