Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PCMaster133

csendes tag

válasz DraXoN #3307 üzenetére

Nem is a KitKat hanem a 4.4.2 -vel vannak problémáim. A telefonomon is 4.4.4 CM11-van és még azt is én állítom be hogy mikor merüljön le a telefonom ha érted mire gondolok. Szóval minden. Deee igazából el vagyok vele nincs vele olyan nagy problémám csak szimplán jó lett volna ha valahogy rá lehet varázsolni de ha nem hát nem. Csak egy felvetés volt. Habár nem értem az androidot hiszen nekem volt iOS-es készülékem és ott ami épp volt iOS verzió arra tudtad frissíteni semmi rom flash stb... egyszerűen gyárilag támogatott volt hogy én a friss op. rendszert akarom használni. Nem tudom hogy androidnál miért nincs ez. Jó persze tudom mivel sok után gyárott fos van meg hogy azok nem támogatják softwaresen meg hogy iOS csak a saját telefonjuk op. rendszere. Mivel iOS csak iPhone-on van ezért könnyű úgy egy új rendszert legyártani hogy kompatibilis legyen a régi/új eszközökkel is. Androidnál ez nem így van mivel nem csak a Google-nak vannak androidos készülékei hanem nagyon sok telefon gyártó cégnek... ezzel tisztában vagyok de akkor is milyen zsír lenne ha nem kéne kalózkodni a frissítésekkel hanem kibaszottul minden eszközzel menne... Remélem a jövőben ezt meg tudja oldani a Google vagyis az Android... :)

Új hozzászólás Aktív témák