Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csizi76

csendes tag

Sziasztok!

Nekem is nem rég egyik napról a másikra megadta magát a az OpenDott tabim. Illetve kislányunké a tabi és nagyon kedvence volt. Most hiányzik. Nem lehet bekapcsolni. Gomb kombinációkra semmi. Töltőre téve semmi. Se töltés jelző indikátor, se más. Viszont pc-re téve és a pc hangszóróját bekapcsolva, olyan, mint ha dolgozna a pc, mikor csatlakoztatom a micro usb-t, ha leveszem, csöndben van a pc. Eszközkezelőben, eszközöknél, leválasztható eszközöknél nincs jelen. csak a hangeffektus van. Nem sérült a tablet. 2 és fél év. Ennyi lenne neki? Ha valaki tudna javasolni valamit, nagyon megköszönném neki. Donor tabikat tudnék venni 4-5 ezer közt, de bizonytalanra minek. Vannak benne fotók, videók, amiket jó volna lementeni. Nem katasztrófa, ha elvesznek, de nem is publikálnám annyira. Nem intim, csak családi dolgok. Így meghirdetni sem akarom a tartalom miatt. Szerintetek lehetne kezdeni vele valamit? Aksija még jól bírta, mielőtt táppénzes lett a tab. Simán bírt több napot még aktív youtubeozás mellett is. Nem vagyok annyira kocka, de instrukciók mentén elnavigálok bármiben. A hátlapot már levettem, tehát szét van szedve. Köszönöm bárkinek, aki próbál segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák