- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
Feltettem a cuccokat a Drive-ra, elvileg publikus az elérés, ha vmi nem elérhető, légyszi szóljatok!
------------------------
A lenti file-okat és az [itt] leírt módszert kérem, hogy mindenki csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja!
A bátrabbak/megszállottak/fanatikusok próbálják ki a módszert, ha van kedvük (saját felelősségre persze
) és számoljanak be arról, hogy mi a tapasztalat (jöhetnek képek is).
Biztos, hogy vannak alternatív módszerek is, és itt-ott lehet dolgokat hatékonyabban is csinálni (több tippet is láttam már a hsz-ek között, ezekért köszi!), légyszi osszátok meg a tapasztalatotokat, hogy tudjunk csinálni egy könnyen roll-out-olható megoldást!
Aki ért a YouTube-hoz, csinálhat videót is, ahogy látom, van rá igény!
Azt hiszem, hogy a kellő inspirációt megadtuk a csapatnak, innentől szabad a pálya!
Paypal számlát nem fogunk nyitni, mert a kihívás kedvéért és az Op3n Dott közösségért csináltuk!
Köszönjük mindenkinek a segítséget, a támogatást és a biztatást!
Sok sikert!!!
--------------------------Driverek és Flash Tool Win alá: [link]
CWM launcher Win alá: [link]
Flash-elhető ROM (Android 4.4.2_Op3ndott): [link]
A lementett (root-olt) /system a tabomról: [link] -- Ez nem kötelező, mindenki megcsinálhatja a saját system backup-ját, és tolhatja az vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest