Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin
üzenetére
Miből szeretnél kernelt fordítani? Megírod? Nincsen forrásod hozzá! Én is le tudom forgatni az Intel alap kernelt, csak éppen implementálni kéne bele vagy 40-50 drivert ehhez az eszközhöz... ki fogja őket megírni? Senki? Persze hogy senki! De ha erre bevállalja valaki, akkor minden további nélkül megcsinálhatjuk GXi-re is. Intel SoC, forrás nuku, egy vonalban vagyunk erősen... Arra még KitKat sincs... sőt... még JB sem. Lehetetlennel vetekszik a megvalósítása...
Ja és azt már el is felejtettem mondani, hogy nem csak forrás nincs, de config sem, anélkül meg nem forgatsz Android kernelt....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest