Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin
üzenetére
Miből szeretnél kernelt fordítani? Megírod? Nincsen forrásod hozzá! Én is le tudom forgatni az Intel alap kernelt, csak éppen implementálni kéne bele vagy 40-50 drivert ehhez az eszközhöz... ki fogja őket megírni? Senki? Persze hogy senki! De ha erre bevállalja valaki, akkor minden további nélkül megcsinálhatjuk GXi-re is. Intel SoC, forrás nuku, egy vonalban vagyunk erősen... Arra még KitKat sincs... sőt... még JB sem. Lehetetlennel vetekszik a megvalósítása...
Ja és azt már el is felejtettem mondani, hogy nem csak forrás nincs, de config sem, anélkül meg nem forgatsz Android kernelt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- 3D nyomtatás
- Path of Exile (ARPG)
- ASUS routerek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest