Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Hát mondjuk nem a semmit, hanem elszúrtam (elszámoltam) a partició kiosztást és az első (még fastboot-os) flash-eléssel kinyírtam a partíciós táblát (erre mondtam a semmit). Ezután a flashtool-lal sikerült életet lehelni bele (blankphone mód, ifwi.bin, os.bin, stb.).
Ha a gépedet kikapcsolod, ráakasztod a flashtool*ra és bekapcsolod power+volume-down, akkor a masina szépen átküldi a soc sorozatszámát és vár egy file-ra, a blank.bin-re. Ez akkor is megtörténik ha csont üres a nand.
01/23/15 15:59:08.265 INFO : Port 1/0/1: XFSTK-STATUS SN: SERIAL Firmware download completed.
A serial a mód, amiben kommunikál a CPU az usb porton keresztül. Ez van és még van az USB mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest