Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
Router sem kell, csak egy mikrofonos fejhallgató, amelyik kompatibilis a tab jack-csatlakozójával (na meg persze maga a voip-app), és már is telefonálhatsz.
Nem a technikával van a baj, fogok én telefonálni ezzel ha lesz rendes headsetem hozzá. Azzal van a baj, hogy ha egy cég egy termékével együtt egy szolgáltatást is hirdet, kínál, és aztán azt a szolgáltatást nem nyújtja, akkor ez a vevők megtévesztése, átverése.
A mai napig kint van a neten az Op3n voip-szolgáltatás, ami egy nem létező szolgáltatás. Abszurd. Annyira nem izgatna a dolog amúgy, mert mint írtam, fogok én telefonálni másik voipon, megoldom. Csak a garanciás vitán húztam fel magam, ha ezeknek baj az hogy átpartícionáljuk, akkor beszélgessünk már az ő kamu voip-szolgáltatásáról is. Főleg hogy egy PC-nél vagy laptopnál sem okoz gari-vesztést az átpartícionálás, mert hogy nem is okoz semmi kárt a gépnek, szóval ezt én a Tesco részéről önkényes és rosszindulatú vevő-baszogatásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest