-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
Lackooo84 #6710 üzenetére
Amikor egy DECT telefont (kb. hordozható telefon) rákötsz az RJ11 végpontra, akkor hívások fogadásakor megkapja a központtól a hívás indításának időbélyegzőjét. Ezen dátumidő alapján be tudják állítani magukat a DECT telefonok, ha úgy van beállítva az időfrissítés. Na a Diginek ezt óraátállításkor mindig sikerül elfelejteni és a telefonon kiírt idő hetekig +/- 1 óra.
A nomadikus szolgáltatás megszűnt? Semmi infót nem találok ezen a csodálatos új honlapon.
-
gabro0
őstag
válasz
garga01 #5610 üzenetére
Közben Wiresharkoztam és tele TCP retransmissionnel a log
A LAN-ból kimegy a hostra a SYN és nem jön vissza ACK hosszú másodpercek után sem. 10 másodperc múlva meg működik ugyanarra a hostra.
Szerintem itt a CGNAT kavar be, mert ha újracsatlakozok, akkor egy rövid ideig jó. MTU és MRU 1492 a Mikrotik PPPoE interfészén. Nem tudok már mit kitalálni a CGNAT-on kívül, kérek publikus IP-t, mert ez így tarthatatlan.
-
gabro0
őstag
Valakinek akadt problémája mostanában Szegeden az internettel? Pár napja teljesen véletlenszerűen timeoutolnak nyitott TCP sessionök
Egyelőre CGNAT mögött vagyok, nem tudom mit alakítottak, mert több végponton is tapasztalom ezeket a hibákat.
-
gabro0
őstag
Mi ez a GPON csomag (3. oldal)? [link] Szerepel benne egy Internet 1000 GPON nevű, ami szimmetrikus gigabit. Nekem furcsa még, hogy se csomagveztésre, se pingre nincs már garancia, eddig volt
-
gabro0
őstag
Nálam be se jön se a régi Digis, se az új one-os weboldal
Már két féle 5xx hibakód jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest