Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vdc
tag
válasz
fuzics
üzenetére
Kikapcsoláskor inkább egy pingelő hangot hallok, de ilyet emlékeim szerint az LCD is tudott produkálni.
Tapasztalatok:
SD adásnál TV-ben meglepően jó a kép
HDR nem nagyon probálgattam, mert ha nincs is "bejáratási ceremónia" 3-4 napig belefér, hogy nem nézek HDR tartalmat. Hétvégén bepótolom
Az előző LCD egy 49SJ810V volt. Op. rendszer nekem eddig is tetszett de rengeteg apróságot beletettek, amitől csak jobb lett (pl. két soros menű)
A magic remote is előnyére változott (recés görgő pl)
Hangban is jobb, mint a 810V, de van mellette 5.1 szóval tv-zéshez ok a TV-ben lévő, mozinál meg nem számít.
Amit olvastam is tesztben és nem tetszik, hogy az optikai csati hátrafelé van.. ezt elfelejthetnék, mert így falra szerelve trükkös, max kifordítható konzolt kap. -
vdc
tag
Ma egy 55C9 tulajdonosává váltam. Az rtings-nek megfelelően beállítottam mindent.
Tudtok abban tanácsot adni,. hogy mit érdemes és hogyan megnézzem, hogy minden ok a panellal? Tartalmat nézve eddig ok. -
vdc
tag
Az 55C9 vásárlásával kapcsolatban a T felé kacsintgatok, mert az árakon jelenleg látszik az € ingadozása és ők stabilan tartják a nem is annyira rossz (549e) árukat. Viszont szeretnék hozzá kiegészítő garanciát és akitől biztosítás kérdésben szoktam tanácsot kérni azt mondja, hogy amit eddig talált azokban mind ki van zárva a beégés, mint biztosítási esemény. Az MM-esben is.. ot pl 1 13.30-as pontban egzakt módon leírja a pixelesedést és a képernyő beégést. Így is van értelme ezeknek a biztosítási termékeknek? Vagy nem a kijelző miatt szükséges?
-
vdc
tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
55C9 vásárlásán gondolkozom és pár dologba belefutottam a keresgélés közben:
Több cikkszám is előkerült. Meg tudja valaki mondani, hogy van e egyáltalán különbség és ha igen akkor mi:
LG OLED55C97LA
LG OLED55C9MLB
LG OLED55C9PLAA másik kérdés, hogy nálam 500k alatt lenne az ideális ár, ez szerintetek mikor jöhet el az eddigi tapasztalatok alapján?
Néztem a T-nél is ott most olcsóbb, mint a többi helyen 549k és 22 havi 0%-a adják. Van valakinek tapasztalata a T-től történő vásárlással kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor