Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nico Toscani

csendes tag

Pár napja végre megjött nekem is a B7 még a februári 445ezres MM akcióból. A 45 ezres kuponbol vettem plusz 3 év kiterjesztett garit hogy 5 évig ne legyen idegeskedes ...bár utólag vannak kétségeim affelől , hogy ez valóban ìgy is lesz egy esetleges hiba bekövetkeztével. Vajon az MM-al szerződött kedves biztosító is lesz olyan ügyfélbarát mint az LG, és adott esetben beégés vagy egyéb képhibák után állja a panelcserét? Vagy szimplán felteszi a kezét , hogy erre bizony nem terjed ki a biztosítás...

Egyébként a TV jónak tűnik. Volt 910V-m is ezelőtt és egy benqw2000+ projektor is gyárilag kalibrálva. Látszik, hogy sokat javult azóta az OLED technológia. Pár napos állítgatás után majdnem tökéletesnek mondanám a B7-et . A projektor csak a képméretben volt jobb és persze a gyári kalibráció miatt a szìnek ténylegesen a helyükön voltak. Éppen ezért keresek itt a fórumon olyan embert aki profi műszeres kalibrálással foglalkozik. Ha tudtok ajánlani valakit azt előre ia köszönöm! :R

• Nico Toscani

csendes tag

Sziasztok! Nagyon szemezek egy b7-el. Media Marktban most 449 + 45 ezer ajandekutalvannyal elég jó ajanlatnak tűnik.. Emagnal kicsivel dragabb de a termék kepeknel 4 ev garit irnak a 2 helyett ami szinten csabito lenne .
    De ez csak egy termekkép kulon szoveggel a 4 ev Gari csak a 65" b7 nél van feltűntetve . Van valakinek tapasztalata onnan? Hogy vajon az 55" os verziora is jar e plusz két év mert akkor inkabb tőlük rendelnék.. de sehol nem talaltam egyertelmu leirast. elore is koszonom!

• Nico Toscani

csendes tag

Sziasztok! nekem olyan kérdésem lenne , hogy full hd vonalon az A7V miben másabb mint a 910V? Újabb 2017es paneleket használ ami 8 helyett már 10bites, javított ABL-el, jobb feketerészletek, TINT mentesen, jobb színhűséggel stb... vagy esetleg minden gyerekbetegség fenáll ugyanúgy és a megmaradt panelkészleteket adják el csak új köntösben? volt 910V-m imádtam de ezek miatt kénytelen voltam eladni.és most gondolkodom újra OLEDben viszont a neten található specifikációkbol nem derülnek ki a különbségek.

A választ előre is köszönöm!

:R :)

Új hozzászólás Aktív témák