Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék, az alábbi TV-k közül melyik lenne a "legjobb" választás főleg streaming (Apple TV 2022 4K) és Telekom IP TV (ez ritkán, de kell):
- Panasonic 65Z85AEG
- Philips 65OLED769
- LG OLEDC65C41LA
- Samsung QE65S90DATXXHEgy Pana 50ST60-as plazmát váltana az új TV (az is kiválóan működik, csak már én nem látom 5 méterről). Elsődlegesen a képminőség, kezelhetőség, általános minőség szentháromság mentén érdeklődnék.
Előre is köszönöm.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
senior tag
válasz bogabi #105788 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Még egy kérdésem lenne (mivel eddig a HDR témában nem voltam érintett): mennyire gáz, ha egy TV nem támogatja a DoVi-t? Döntő többség a Samu S90D-t ajánlotta, ez viszont nem DoVi képes... vajon mennyire lesz ez probléma (ha egyáltalán) a jelenben/jövőben?
-
senior tag
válasz hunspikey #106221 üzenetére
Pont így gondolom. A rendező sem rohangál a kezében kalibrátorral. Ha jó a fény, akkor oké, ha nem, akkor szól az operatőrnek/világosítónak, hogy sötétebbet vagy világosabbat kér. Nem foglalkozik azzal, hogy a függönyön látszik-e a csipke mintája....
-
senior tag
válasz Vhiktor #106227 üzenetére
Sarkosan fogalmaztam, de ahogy írtátok, lehet, hogy a forgatáson és az utómunkán csilliárdos monitorokon nézik az anyagot, de ez otthon/moziban messze lesz attól, amit ők a stúdióban összevarázsoltak (és amúgy hol máshol fogják nézni a népek?) - és tartom, hogy továbbra sem a "függönyön a csipke mintája" a legfontosabb elem...
-
senior tag
válasz lala666 #106280 üzenetére
Ebben pl. teljesen igaza van. Eddig a királyi tv adta, aminek a költségvetését mi dobjuk össze minden évben, bő 80-100 milliárdot. Ebből telt rá. Namost az RTL többet kínált a jogokért, csak az RTL költségvetését nem mi dobjuk össze, hanem a hirdetők és pl. a streaming platformjának a bevétel, stb. Szóval eddig volt ingyen cirkusz (amit amúgy is te meg én fizettünk), most meg nincs. Ez van.
-
senior tag
Tegnap meghozták a 65C4-es LG-t, este be is üzemeltem. Egy 50ST60-as Pana plazmát váltott. A Panát nagyon szeretem, bármikor odaraknám bármelyik mai csúcs LCD- mellé, sztem nem vallana szégyent. De azért ez az C41 egy más világ. Mintha életre kelnének a filmek. Egyelőre besza-behu érzés van, és még nem állítottam rajta semmit, out of the box üzemel. Egy FW frissítés történt ma délelőtt, de más nem. Ha annyit fog menni, mint ahány éves most a Pana (11 éves és még hibátlan), akkor le a kalappal - de van egy olyan érzésem, annyit nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest