Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Van a tévén (lg c5) ez a többszörös nézet (PiP-kép a képben illetve PbP- egymás mellett)
Namost ennél a funkciónál komolyna nem lehet 2 hdmi-t használni a két forrásként, cska egy hdmiht meg egy valai mást?
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Erre tud valaki mondani valamit? Ha eygszer bedugom a PC-t onnantól azt a slotot PC-nek veszi, vagy mi lehet a gond?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Bármit állítok a kimenő jelen a PC felől, nem tudom a TruMotion-t bekapcsolni. Hiába teszem át beltéri egységre, játékkonzolra, bármire. LG C5
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Na találtam rá választ ChatGPT által, a gond csak az hogy a Windowsban az aktív jel meg a beállított nem ugyan azt jelenti. Simán kiadja 4K-ban a beállított FullHD vagy 1440p felbontást:
-
T0mBd1gg3R
veterán
A Super resolution meg ilyenek miért nem elérhetőek nekem?
Már átraktam PC-ről sima HDMI-re meg Játékkonzolra, egyiknél sem engedte. Game módról Mozira, Filmmakerre, egyik sem engedte. Mit csinálok rosszul?
Ki akartam próbálni hoyg tud a tévé felskálázni mondjuk 1440p 60Hz-ről 4K 120-ra -
T0mBd1gg3R
veterán
-
T0mBd1gg3R
veterán
Tudtok valami jó beállításokat linkelni PC-s használathoz? Mert mindenhol a Filmmaker módot ajánlják, de PC-hez meg jó lenne az inputlag mentesség, tehát PC-re állítani a bemenetet meg godnolom Játékoptimalizáció üzemmódot beállítani. De akkor meg nem lehet olyanokat állítani, mint kontraszt, színmélység, élesség, szuperfelbontás (upscale), zajcsökkentés
-
T0mBd1gg3R
veterán
Az teljesen normális, hogy LG tévére nem tudok alkalmazást telepíteni ha nem lépek be LG accounttal?
-
T0mBd1gg3R
veterán
LG TV-n érdemes szoftvert frissíteni vagy csak még több értelmetlen AI és reklám jön vele?
33.21.67 van most
33.22.69 érhető el -
T0mBd1gg3R
veterán
Keresgettem infókat az LG OLED tévéről, itt is, Redditen is.
Valamelyik leírásban volt egy link egy másik betűtípushoz ami jobban mutat WRGB oled kijelzőn is. Sajnos azonban nem találom. Ismerős ez valakinek? -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy 48" C5 LG tévét elsősorban monitor jellegű felhasználásra. Rögtön fel is merült a problémám: egy régebbi, de az eddigi igényeimet épphogy kielégítő videokártyám van, amin csak HDMI 2.0 és DP 1.2 kimenetek vannak. Jól sejtem, hogy itt gondban leszek és addig nem lesz VRR és teljes képminőségű 4k 144Hz amíg nem cserélek HDMI 2.1 kártyára?
Illetve van egy kisebb Quadro kártyám amin van DP 1.4a (ami nem tudom elég-e) de gondolom egy ilyen minőségű DP -> HDMI átalakító baromi drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest