Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Van egy sejtésem, hogy ezeket grafikusok 16 bitben készítik a tv meg ugye azt nem tudja ezért lesz ilyen a végeredmény…
Érdekes, hogy a Netflix app mennyivel jobban be van épülve a tv szoftverébe. Gyorsabban nyílik meg, sokkal fluidabb nem szaggat. Hbo és Primeba mindig újra be kell jelentkezni ha megnyitom és viszonylag sokáig töltenek. De pl az apple tv is viszonylag gyors és nem szaggat barangolás közben. Vagy nem tudnak szoftvert írni vagy az lg mélyebbre rendszer szinten a Netflixet és az applet.
-
Sennalacy
aktív tag
Érdekes, mert korábban amikor beírtam ezeket az adatokat szintén ugyanígy feketeség fogadott. Én azt gondoltam, hogy az új értékekkel látnom kéne a képet és ha nem akkor nem is talált semmit, de most így "vakon" rányomtam a "hozzáad" gombra, mire kiírta, hogy 4 program hozzáadva és megjelent az SD adás képe. Kilépve pedig láttam a listában a HD és az M5 két verzióját is. Köszi!
dh66e: Igen ezek megvoltak, de neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor