- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DarkByte
addikt
válasz
patyi1989 #57741 üzenetére
Én totál rá se néztem ezekre. Csorgott a nyálam a képminőségtől első bekapcsolás után, a tökéletes feketéken még most is. Főleg így PC használatra hogy a semmi közepén lebegnek ablakok, teljesen futurisztikus.
Sokkal többet kínlódtam a szín beállításokkal, illetve hogy rendes kontrasztosan olvasható UI felírataim legyenek. Ezekkel még mindig nem vagyok 100%-ban elégedett, de egy ponton el fogom engedni hogy ez a kompromisszum hogy amúgy minden más tekintetben fantasztikus mint monitor. Na jó, tegnap kicsit az ASBL elbizonytalanított, valamiért aktívabb volt a szokásosnál.
Most a felé húzok hogy marad. Legrosszabb esetben ha nem tudok vele megbarátkozni monitorként, akkor az 55"-os Samsung LED TV-m megy a nappaliból és a helyére beteszem ezt. ¯\_(ツ)_/¯
De aki simán TV-nek használja annak szerintem még ennyire sincs aggódni valója.
Én a kézi pixel frissítgetést nem fogom használni és volt itt korábban egy videó ami elmagyarázta hogy nem is érdemes nyomkodni túl sűrűn. Bízok benne hogy a TV saját belső statisztika gyűjtője tudja mit csinál és csak annyira faragja egységesre a pixelekt kikapcsoláskor amire szükség van. (ez a pixel frissítő lényegében azt csinálja hogy a túl jó állapotú pixeleket lekoptatja a kopottabbak szintjére) Feleslegesen nem fogom ezt hívogatni, minden futással csökken a maximális fényereje a TV-nek. -
Wellin9
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest