Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Nekem már 55 is nagy gaming-re még 1.5 méterről is. Játéknál azért sokmindenre oda kell figyelni... 77 inch szerintem max FIFA agy amit haverokkal VS-ben nyomni lehet. De nem tudom elképzelni hogy egy God of War vagy bármilyen TPS single player játékot élvezhetően tudjon valaki is játszani... hatalmas és sok részlet elveszik közben. Feliratokrő meg HUD-ról nem is beszélve. A 77 inches TV kb. 160-165 cm hosszábban... nagyon távol vannak az elemek egymáshoz képest. Próbáld ki mielőtt megveszed. Böngészésre meg alapból fejeltős ekkora TV.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
PC -n nem tudom mi újság, de konzolon egyedül Xbox -nál van DV. Sokat nem is gondolkoztam azon, hogy kikapcsoljam...
Játék/monitor használat nagyban függ attól, hogy milyen tartalmat jelenítesz meg. Tudom, hogy népszerű a "minél nagyobb TV, jó közel" mondás, de ez nem minden esetben jó. Ahol nagyobb területet kell folyamatosan átlátni és folyamatosan mozgatnod kell a szemed/nyakad, ott sokkal nagyobb a rád eső terhelés is.
Viszont 3 méterre szerintem simán jó a 77 col.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor