Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Szerintem te arra gondolsz aki kiállított darabot vett az Euronics-ben nem Samu hanem bolti garival. Az nem ugyanaz. Szervíz problémák nem nagyon voltak Samu oled-nél (mármint nem volt szükség szervízre).Szerintem hely függő. Nálunk kifejezetten jó a szervíz. A c-1 en háromszor cserélték a f…s szivárványos panelt. Az első csere gond nélkül ment, utánna azért már volt egy kis kötekedés mire kaptam egy csere utalványt. Ha szintén vissza olvasol volt itt panasz az Lg szervizre is. Használni szeretném nem a szervizet várni.
-
szkutyi
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Én is megvettem volna ha nem számítana az 1milla.....
De nem kockaztatok...engem egyszer megpróbált megszopatni....helyi szerviz analfabéta volt, elküldte a media Pestre nagy szervizbe 2 szakvéleménnyel, igazgatói ajánlással, ott pedig a szemembe mondta a szervizes hogy valaki kijött a Samsungtol és aztmondta hogy márpedig ez a tv jó!....
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor