Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Én 1/2 éve használom, egy NAD+Dali Stereo párost váltottam le rá. (3 kisgyermekem miatt teljesen háttérbe szorult a zenehallgatás.)
Zenére szerintem nem a legjobb. Vagyis a Stereo páros után nem adja.. Gépi zenére, pop-ra megfelelő lehet, de klasszikus, jazz nem az ő asztala. Meg egyáltalán, aki zenét akar hallgatni, vegyen sztereo hifi rendszert. Ez mozihoz van kitalálva. Ott viszont nagyon él!
A térérzet bődületesen jó. Egyik filmben nyílt az ajtó a kamerától jobbra. Konkrétan mellettem, a jobb fülem mellett nyikorgott. De nem úgy, hogy mintha, meg talán erre szólalt meg a hang, hanem a fejemet ráraktam volna, hogy van mellettem egy hangfal. Pedig csak fantomhangfal. Ráadásul nálam nem is ideális a szoba miatt az elhelyezés.
Szóval a tér brutális.. A mélyláda pedig hál Istennek kalibrálja magát! Van egy bemérő mikfonoja, s auto EQ-t használ. A Q800B-nél nincs ilyen, azt használtam 2 hétig. Ott már-már sok volt a mély egy jelenetnél. Itt viszont a szoba adottságaihoz, mélyláda elhelyezéséhez passzolóan belövi a mély szintjét.
A jelvesztés ismert hiba, és rövidebb ideig néhányszor nálam is előfordult. 1x annyira, hogy újra kellett csatlakoztatni. De csak a bal hátsó hangfalat érinti, viszont nem jött rá még frissítés. Nem tudom, hogy miért szarnak rá.. pedig szoftveres lesz, mert a jobb hátsó tökéletes, csak a bal hátsónak van lassan könyvtárnyi irodalma a neten..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor