- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Amazon Fire TV stick/box
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Derron #60134 üzenetére
Nem tudom 7200 üzemórát hány év alatt teszel bele, de nálam ennyi, és semmi gond. SDR 100 nit (25-28 OLED fény), HDR/DV pedig 75-80 OLED fénnyel megy, napi átlagban ~14-16 órát. (Nem tudom a Sony LCD mekkora fényerővel ment, ha csutkával, és neked csak az a jó, akkor inkább Sony XH95.)
-
kenuba01
tag
válasz
Derron #60134 üzenetére
Szia.
Nekem egy 2017 es Lg 65e7 oledem van...Hasonlóan az általad felsorolt forrásokat nézek.
Pl. F1, box, k1 sportadókon logóval. Esténként csak feliratos filmek és sorozatok. Semmilyen beégés vagy halvány elszíneződés nincs a tvn. Eddig 2x ment le a nagy pixelfrissítő mivel erre kikapcsoláskor rákérdez. A tv tökéletes. Én 28-32 közötti oledfényen használom mivel a hálószobában van és az ennél nagyobb fényerő nekünk már zavaró.
A felirat színét én világosszürkére állítottam kis fekete árnyékhatással (Zidoo Z9x lejátszó) és kéthetente egy kicsit átpozicionálom feljebb, lejjebb, kisebb, nagyobb méret...ott sem látszik semmi beégés. Napsütés soha nem érte erről nem tudok nyilatkoznni, de szerintem nyugodtan megveheted ha nem max oledfényen használod...Én a hdr forrásoknál is jelentősen levettem az oled fényt mert nagyon zavaró...sőt kerülöm a hdr,dv anyagokat...egyszerűen nekem túl fényes.
Sok siker a tvhez...üdv -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest