Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
2 méterről nézem a 65”et, tökéletes.
szem egészsége? Ugye most nem arra az ezer éves legendára gondolsz, h ne nézd közelről a tévét mert elromlik a szemed
? Azt már ezerszer megcáfolta rengeteg kutatás, még crt esetén is elenyésző különbség volt szemre nézve táv függvényében, lcd s oled esetén meg nulla. -
törölt tag
Nekem is elég volt 3 méterről nézve az 55"-ös C9-es.
Átjött az egyik haverom, aki nagy tv-s, házimozis, és szerinte sem kell ide nagyobb, ő 65"-öst néz otthon 4 méterről.Lemértem a 65"-ös méreteit, hogy mekkora lenne ide, leültem a nézési pozícióra, és én nem teljesen szemből nézném, és szerintem így kényelmetlen lenne nézni...
60" méretű viszont jó lenne, kár hogy nincsen, nagyon kár. Ha van 48"-as, lehetne 60"-as is, lenne rá igény szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? Azt már ezerszer megcáfolta rengeteg kutatás, még crt esetén is elenyésző különbség volt szemre nézve táv függvényében, lcd s oled esetén meg nulla.
Vhiktor