Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg azt gondolom (és most nem azért, mert richtig ellent akarok mondani
, mert nem így van), hogy ha valakinek képjavítókkal tetszik valami, úri joga úgy nézni. Ha valaki mozgáskorrekcióval nézne valamit, akkor tegye úgy.
Ez olyan, mint a faterom a minap. Adtam neki egy hdr-es filmet és megkért, hogy ne adjak neki többet olyat, mert kiégette a szemét, pedig lejjebb vette a fényt is. Szintén oledről beszélünk. Neki jó az SDR. Abban jöhet akármilyen felbontásban. Majdnem nekiálltam vitázni, hogy márpediglen a HDR az mennyivel jobb, mert szerintem tényleg sokkal jobb. De mégsem vitatkoztam. Ő így szeretné én meg úgy. És ha meg együtt nézünk valamit, akkor majd alkalmazkodom, mert Ő a faterom.
Szóval mindenki úgy állítsa be a tv-jét ahogy neki tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, mert nem így van), hogy ha valakinek képjavítókkal tetszik valami, úri joga úgy nézni. Ha valaki mozgáskorrekcióval nézne valamit, akkor tegye úgy.
Vhiktor