Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz Petya2900XT #38221 üzenetére
A mediaban azt mondtak hogy naluk vszinu mar nem lesz uzletpolitikai okobol=nem kotnenek biztositast az emberek. A medias kiterjesztett a legjobb mert a gyari szakszerviz intezi mig a tobbinel sokszor sajat... beegesre viszont nem el. Ez 100% mert benne van az ASZFben
-
nitro16
senior tag
Senki nem fogja neked itt megmondani, hogy az 5 éves gondoskodás időszak lesz-e vagy nem, mivel nem tudjuk. Bíztos lesz majd egyszer megint csak kitudja mikor.... arra várni szerintem felesleges mert lehet csak év vége felé lesz, vagy nem is lesz idén.
icemad: ezerszer volt szó róla már, hogy a kiterjesztett garancia amit a boltokba lehet kötni a közelében sincs a gyári jótállás/garanciának...
-
Én vettem hozzá plusz 3 évet külön. 96 euró volt. (viszont így kaptam ajándékba egy fali tartót is.) Mivel külföldön élek, ez neked nem segít, de a legtöbb nagyobb boltban biztosan van lehetőség kiterjesztett garancia/jótállás vásárlására, némi pénzért cserébe. Érdemes lehet a kiszemelt bolt ügyfélszolgálatát felhivni ezügyben, általában segítőkészek.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest