- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy írták fentebb az LG és a Samsung ilyen megoldása nem túl jó, mert artifactol, főleg maxon.
2-es kb a jó kompromisszum, én azon használom és azt szoktam ajánlani.
Vagy off... és akkor nincs artifact, csak picit darabosabb mozgás... de igazából tökéletes megoldás nincs és ne is várj.
-
daneel_hu
addikt
Mi a célod ezzel?
Az, hogy bebizonyítsd: nem jól tippel minden esetben az algoritmus ha köztes képkockákat kell kiszámolni?(igaz, nem jól tippel minden esetben)
Vagy... az a cél, hogy bebizonyítsd: nem nézhető ez a film, mert tele van artifacttal 10-es dejudderen?LG-féle TM, szerintem nem jól tippel: (vagyis sok az artifact)
- tengerfenék közelről kamerázva, amennyiben a napfény jól láthatóan tükröződést okoz a fenéken.
- autóban, amennyiben beltérben van a kamera és a suhanó (elmosódott) témát próbálja tippelgetni...
- gyors, svenkelő mozgás... de a fő téma kicsi a képen. Pl Planet Earth II, NYC sólymok vadásznak a városban.BTW ez a cucc 4K/HDR-en iszonyatosan jó akkor is ha 1-es vagy 2-es dejudderen tolod, vagy 0-ással. De mondjuk legyen kompromisszum: 2-es.
Nálam a 4K/HDR-féle verzió van meg, 12-15 GB/rész.
Kéretik elnézni, hogy ebből hivatalos cucc nem létezik 4K/HDR magyar kiadásban!Szerintem a 10-es dejuddernek nincs értelme.
Gáz ha bekapcsolod FULL interpolációra. Nézhetetlen minden film.
El nem tudom képzelni, hogy Sony vagy Pana jó legyen szappanoperásan... -
"A legnagyobb hiba, amit korábban már említettem itt van.
8:20 gyors repülés a sziklák felett: a kép alja teljesen széthullik. [link]a többi, kisebb, de számomra zavaró:
első jelent: madár szárnya körül fura artifact
1:50 zsiráf vs oroszlán: a kontúroknál artifact
3:45 a lajhár végtagjainak kontúrja
4:50 az előbbi többször is előjön, itt elég erősen
7:50 svenkelés a komodói sárkány mellett: kép alján csúnya artifact."Nos végignéztem az összes általad említett részt és bármilyen furcsa, egyedül a 8:20-nál lévő repülés a sziklák feletti résznél a kép alján látni anomáliát. De csak az elején, aztán "helyrehozódik" úgymond.
A többinél semmi rendellenességet nem látok. Komolyan. Nincs artifact sehol. Nálad valami beállítási probléma lehet...
55FZ800-on néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest