Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- 3D nyomtatás
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
Tengri #15351 üzenetére
Szia ! Nekem ennél és a többi Panasonic tévénél is nagyon tetszik, hogy mélysége van a képnek kicsit 3D szerű ( jó minőségű műsornál ) és nagyon jók a beállítási lehetőségei . Tudtommal még 5 év garancia jár hozzá. Én azért választottam ezt a képminőségen kívül, mert nagyon stabil talpa van . A Sony A1 nagy helyet foglal a hátsó támasztéka miatt ( Nálam nem fér el ) és még egy droidost nem akartam, az LG B7 pedig egy kicsit ingatag ( a C7 már stabilabb ). Együtt nem láttam őket, ezért képminőségileg nem tudom összehasonlítani. Kerestem, de nem találtam összehasonlításokat, teszteket, róluk. Üdv.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Tengri #15351 üzenetére
Ár értékben az LG magasan, nekem összességében is, WebOSt nagyon szeretem. Képminőség szinte ugyanaz, panel megegyezik, Sonynak picit jobb a képfeldolgozása, de a 8as LGk már kezdik beérni.
Panát csak akkor vennék ha nagyon olcsó, gyenge smart rendszer, dolby vision sincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest