Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon durva akciok vannak mar most. 55b8 mar 400 alatt.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz Secretknight #22126 üzenetére
Ezt lehet előbb kellett volna megkérdezni nem?
Egyébként ha új és nem valami noname shop-ból vetted akkor jóAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Varjuk a karacsony utani learazasokat
-
Sziasztok!
Poenbol masfel ev utan vizsgalgattam kozelrol a kijelzot es azt vettem eszre hogy ket pixel beegett vagy legalabb is nem valtozik a szinuk.
Hany hibas pixel utan lehet gariztatni? Ilyenkor mi tortenik nekem kell elvinni a tv-t vagy kijonnek?
Egyebkent ha szopo a gariztatas akkor hagyom a fenebe mert ugysem latom es nem zavar de megis...Egy 910v-rol van szo.
Koszi
-
Koszonom. Na majd ha lesz idom tuzetesbben megnezem a tv-t meg felhivom az LG-t.
-
válasz dgyuri0123 #26478 üzenetére
Ez egesz biztato. Majd fehasznallak precedenskent.
Meg nekem amugy is ketto van.
-
válasz adamssss #26490 üzenetére
Nah. Megnéztem, hogy mi az ábra. Összesen 4 hibás pixelt azonosítottam. Viszont az az érdekes, hogy mindegyik máshol van attól függően, hogy milyen színű képet állítok be.
Ez is pixel hibának számít? Ilyenkor is lehet hívni a szervizt? (valaki aki már beszél velük adjon legyen kedves egy számot meg azt is mondja már el, hogy milyen adatok/papírok kellenek a gariztatáshoz,
Köszi
-
válasz Akhilles01 #26571 üzenetére
Nem mert a fekete nem vilagit. Max a homogenitas fog hosszabb tavon serulni. Neha nezz teljes kepernyos tartalmat!
-
válasz daneel_hu #26575 üzenetére
Ez az egesz egy baromi nagy cirkusz. Most mar tenyleg tobb millioan hasznalnak oled-et es ha igaz lenne az osszes remhir a technologiaval kapcsolatosan akkor az mar kiderult volna de nem.
Mondjuk a pixel hibaim kicsit elgdondolkodtattak, de vegul is az lcd tv-men is volt 2 raadasul azok teljesen be is doglottek.
-
válasz Akhilles01 #26588 üzenetére
Minden beeg. Meg a beeges is beeg az agyadba. Szerintem ne vegyel oled-t!
-
Sziasztok!
A 910-em egyre válogatósabb a filmeknél, hogy mit játszik le és mit nem.
Mindent .mkv-ban adok neki de van amit lejátszik és van amit nem. Ezt tök random módon csinálja. Most a John Wick-et akartam megnézni és ha elindítom elkezdi tölteni majd egy idő után kiírja, hogy unable to play.Valami tipp, hogy mi lehet a baja?
-
válasz dgyuri0123 #26636 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni?
@bigmasterg:
Sajna csak egy 16-os pendrive-om van arra meg nem férnek fel ezek a nagy file-ok...[ Szerkesztve ]
-
válasz dgyuri0123 #26644 üzenetére
Soha életemben nem nyitottam még meg alkalmazást szóval ezek szerint nem ez a baja.
A HDD is tökéletes. Majd megpróbálom egy kölcsön pendrive-on mert azt hallom, hogy pörgeti a HDD-t aztán egyszer csak megállítja. Meg ami még fura, hogy a könyvtárban betölti a filmből az "első" képkockát, tehát érzékeli a file formátumot. Na majd keresem az okát. De rohadt idegesítő. Kénytelen voltam a laptopot rákötni. Na jó tudom 1st world problem.
-
Elvben a jövő héten hozzák az új panelt.
Lefotóztam a problémát. Ilyenkor mi történhetett. Valamelyik alpixel ment ki? KépekAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz renatto #26657 üzenetére
Eg910v
daneel_hu: sajnos van. Biztam benne h felajanlanak egy cseret mondjuk egy b8-ra.
A panel homogenitasa egyebkent tokeletes csak a foton tunik ilyen foltosnak. Ezert is gondolkodtam hogy ketjem e a cseret mert a pixelek nem zavarnak viszon ha kapok egy szar panelt az filmek alatt is lathato lehet.Pro Koryak: minden szogbol ilyen. (Soha nem neztem teszt abrakat de most h kozeledik a gari vege...
[ Szerkesztve ]
-
válasz dgyuri0123 #26673 üzenetére
Köszönöm. Igyekszem erre figyelni, bár ahogy a kolléga is mondja előttem nem biztos, hogy ebbe bele lehet kötni. Ha jó a panel akkor el kell, hogy fogadjam.
-
Na kicserélték a panelt. Vadonat újat hoztak. Egy pixelhiba van ezen is de még az is kevesebb mint a három.
Egyébként most mondta a faszi h az LG-nek elege van ezekből a hibákból amik normál használat mellett nem is látszanak és a jövőben nem fogja cserélni pixelhiba miatt a panelt. (csak bizonyos szám felett)
Valamint a cserealkatrészek is csak 2 évig lesznek elérhetőek utána készülékcsere.
A lényeg h most bódogság van
-
válasz alaves #26909 üzenetére
Egyrészt csak zöldnél látszik akkor is ha 10 cm-ről nézem. Másrészt kaptam egy új panelt ami tökéletesen homogén. Én boldog vagyok vele. Ja és újra indult a gar.
ribarszki: Passz még a fólia is rajta volt azt tudom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gtaati #27044 üzenetére
Bevallom nekem volt lelkiismeret furdalásom, hogy 3 döglött pixel miatt cseréltettem a panelt, de aztán belegondoltam, hogy basszuskulcs. Azért fizettem 3 havi minimálbért, hogy legyen egy fullos tv-m. Talán elvárhatom, hogy azon ne dögöljenek a pixelek, legyen homogén a panel és működjön rajta minden. Azért nem féltem az LG-t hogy belerokkannak.
-
válasz Gtaati #27047 üzenetére
Nem is kötözködésnek szántam csak azért írtam mert alapvetően nem volt látható a probléma (távolról) ahonnan nézem. Ezért éreztem kicsit jogtalannak a csere kérését.
De hát Istenem. Ha veszek egy Ferrarit és mondjuk kiég a küszöb világító egyik LED ott sem agyalok, hogy cseréltetem-e vagy sem. Szerencsére a BKV-n ilyen problémáim nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
910-es (webos 2) tamogatja az exFAT-et?
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
válasz dgyuri0123 #27266 üzenetére
Megneztem es nem viszi.
Csak nfts vagy fat32Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz rizsa7777777 #30170 üzenetére
Nekem csereltek panelt 3 pixelert. Megjott az uj amin meg volt egy oriasi inhomogen folt ami viszont baromira latszott minden tartalomnal. Azt hittem guta utest kapok aztan mazlim volt mert eltunt de nagyon a fogtam a fejem. Szoval szerintem gondold meg h megeri-e a cseret. (Ez az en tapasztalatom, velemenyem)
[ Szerkesztve ]
-
válasz dgyuri0123 #30174 üzenetére
Az új panelen is van pixel hiba igaz csak 1 db.
-
válasz dgyuri0123 #30177 üzenetére
A következő akkor lesz ha már egy jó pixel sem lesz ezen.
Mindig megyek az MM-be csodálni a 4k HDR-es tvket e aztán rájövök, hogy tök fölösleges erre költenem, úgy is csak FHD filmeket nézek és, hogy egy OLED volt életem egyik vágya, sikerült ne akarjak mindig többet és nagyobbat. Úgyhogy boldog vagyok a mostanival.
-
-
válasz Norfolk #30220 üzenetére
Telefonra találtam appot, amik szürke / kék / stb. háttereket húz a képernyőre és láthatóvá válik a beégés, ha van, de TV-re is van ilyesmi eszköz, vagy módszer?
Azért nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy egy laptopon Paint-ben kikeversz bármilyen színt azt fogod és kirakod teljes képernyőre.
Csak egy tipp...Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
A c9 tenyleg tamogatja a vrr-t? Mukodik is?
Valamint ez mar kapott hdmi 2.1-et?Koszi
-
Az az igazság, hogy meggyőztem magam egy 65C9-ről. (persze csak akkor amikor bőven 700 alatt lesz, de inkább 600 környékén.
Az okok: 55>65, HDR, HDMI2.1 (VRR/G-sync), újabb WebOS. (azért a mostani nagyon döcög már)
Szerintem a 910-et elpasszolom 200 környékén úgy meg kb 400-at kell ráfizetnem és lesz rgy tv-m 5 év garival. No persze várjuk ki a végét mert addig lehet, hogy meggyőzöm magam arról, hogy ellenálljak a fogyasztói társadalom nyomásának
-
válasz torma1981 #30298 üzenetére
Ha 150 akkor annyi. Nem nezegettem a hasznalt arakat de ugyis az lesz az iranyado h par honap mulva mit er. Btw az enyem gorbitett, tud 3d-t, es nem ratyi beegos panellel van szerelve ugyhogy akar adhatnam 300-ert is.
-
Mammut MM-ben csak 1,5 milla a Sony 77A1
-
válasz dgyuri0123 #30322 üzenetére
Am én csak teniszt nézek rajta és annyira nem zavarnak a görbe vonalak.
(Mondjuk ennek valószínűleg az az oka, hogy idehaza is ilyeneken versenyeztünk szóval az egyenes lenne fura)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz Grande Ale #30572 üzenetére
Régebben volt olyan, hogy csak akkor látja, ha ugyanaz a neve mint a filmnek. Illetve a webos 2.0 még nagyon háklis a formátumokra is. Nézd meg, h a tied kompatibilis-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest