- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Szíved joga, hogy azt nézd, amit szeretsz. Viszont (szerintem) ha oleden mindent feltolsz maxra, pont azt bukod el, ami miatt sokan oledet veszünk. És ez nem más, mint a nagyon pontos színvisszaadás, a kiváló feketék, stb stb. Amikor 100-on áll minden, ezek a képi jellemzők egyszerűen eltűnnek egy sűllyesztőben és nem azt fogod látni, ami a jó, hanem egy valóságól messze elrugaszkodott izét, ami ugyan tetszhet neked, de semmi értelme, hogy ezt a képet egy oleden nézd, mert erre a célra egy miniled is bőven jó lenne neked, sőt, talán még jobban is tetszene, mint az oled, amit (hidd el) nem erre találtak ki. A képimádóknak (volt plazmások) tervezték szerintem, akiknél elsődleges szempont volt a kép minősége, nem pedig a fény mennyisége. De csak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor