- HiMedia lejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
+ #922 Hauptmann
Az Asus PG32UCDM tökéletes lenne, ha nem lógna az egyik oldala. Visszavittem, próbáltak nagyon rábeszélni, hogy tartsam meg, és a netes házikókánnyal csináljam meg magamnak. Ebbe nem mentem bele, és nem is bántam meg, mert ahogy olvastam külföldi fórumokon, nem mindenkinek sikerült a kókány. Azt is felajánlották, hogy rendeljem meg még egyszer, ettől meg azért félek, mert ha az is olyan, akkor nem akarok a kereskedővel sem kiszúrni, hogy megint visszaadom. (Nem saját fotó, de nekem is ilyen volt.)
Bementem tegnap LG bemutatóterembe. Ugyan 32GS95 nem volt, de ami volt OLED annak bizony hallatszik az aktív ventijének a hangja. Tök jó árat kapnék LG-től a WOLED-jükre, de ismerem magam, nem tudnám elviselni a venti hangját, még a promóter is elismerte, hogy van neki, és öregedéssel csak rosszabb lesz a hangja, plusz a netes felhasználói tapasztalatok is erre mutatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BMW topik
- HiMedia lejátszók
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged