Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
4264adam
üzenetére
köszi ez jó infó volt, Én be próbáltam kalibrálni a Windows HDR Calibraton-l. Kicsi fura ez a QD OLED. Jó világos nekem . ettől a beállítástól nem lesz baja a moncsinak? Gyárilag így volt ez a game. Filmnél a fényerőt levettem 40-re. Kicsit ilyen szem ki sütős VA/ Ips után ez a moncsi.
Elvileg ebben is olyan panel van mint az Alienben, csak lehet kicsit butított változat, de itt a Philips fizetett a G-Sync és a Vesa DisplayHDR400 szabványért is.
-
válasz
4264adam
üzenetére
köszi az infókat, hasznos volt, ezeket egyáltalán nem tudtam
kicsit szkeptikus voltam, hogy minek váltok monitort, de egyáltalán nem bántam meg. egyedül az olvasással szenvedek még, de az is javíthatóegyébként nekem alt+win+b-re kapcsol át, win alt tab nem csinál semmit win11-en
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258