- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Végül úgy döntöttem, hogy megy vissza, elállok tőle (Ha befogadja az alza egyáltalán, egyelőre még várakoztat). A Text Clarity valószínűleg nem a legrosszabb, de a színes betűkön, az apróbb betűkön még így is eléggé látom pedig kb 70-80cm-ről nézem, de ezt már kivesézték ugye itt hogy WQHD felbontáson ez azért erősebb és valószínűleg 4k-n nem látható viszont nem szerettem volna és ezért is gondoltam hogy egy 4th tandem oled hátha már valamilyen szinten rendben lesz, ugye ezzel reklámozták is, hogy jelentősen javul, de mint mondtam én nem láttam előtte WOLED-et és QD-OLED-et ezért nem tudom milyen a többi generáción és nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre visszatérek az LG 27GP850P-B monitoromhoz és elengedem az oledet pedig az 55CX3 tv-met imádom, de itt teljesen más a felhasználás monitor tekintetében, míg ott csak film és videónézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell C7520QT - 75" 4K UHD Interaktiv monitor - Érintőképernyővel
- Samsung odyssey neog8 4k240hz 2hón híján 3 év oázis garancia pixel garancia ill. premium kalibrálás
- Dell S3425DW Monitor 120 Hz
- LG UltraGear 32GS95UX-B 4K-UHD Gaming Oled Monitor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258