- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Végül úgy döntöttem, hogy megy vissza, elállok tőle (Ha befogadja az alza egyáltalán, egyelőre még várakoztat). A Text Clarity valószínűleg nem a legrosszabb, de a színes betűkön, az apróbb betűkön még így is eléggé látom pedig kb 70-80cm-ről nézem, de ezt már kivesézték ugye itt hogy WQHD felbontáson ez azért erősebb és valószínűleg 4k-n nem látható viszont nem szerettem volna és ezért is gondoltam hogy egy 4th tandem oled hátha már valamilyen szinten rendben lesz, ugye ezzel reklámozták is, hogy jelentősen javul, de mint mondtam én nem láttam előtte WOLED-et és QD-OLED-et ezért nem tudom milyen a többi generáción és nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre visszatérek az LG 27GP850P-B monitoromhoz és elengedem az oledet pedig az 55CX3 tv-met imádom, de itt teljesen más a felhasználás monitor tekintetében, míg ott csak film és videónézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Eladó garanciális Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXEN
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- LG 32MR50C-B Monitor
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258