-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Hegyirabló #865 üzenetére
Noctua NF paramétereit megnézed ugyanazt tudja a 2 ezres Artic P széria is. Csak egy sima papírdobozba kapod egyszerű műanyag fekete színben. Semmi szép csomagolás és Gumis tartó meg kézi előtét ellenállásos kábelek. Gyártás szempontjából óriási többlet költség a Noctua gumi külön gyártás majd összeszerelés.
a fizikát viszont ez a tény nagyon nem érdekli. Van a nyomás, fordulat és átáramlott levegő mérhető mennyisége óránként. Meg a pénztárcád.
Ezert raktam tele 7db Artic P12 PST-vel a házat 800RPM-el.
U.I.: Artic / Be quiet / Noctua ezek mind német brandingek tervező oldalon. De senki ne gondolja hogy Hans német gyártósoron a havi 3500EUR bérével otthon gyárt
Asus ROG : 4090 széria pumpout paszta bajnoka. Tápjai átcimkézett CWT Tápok mint az összes nagy márka.
az ASUS TUf 5070Ti-om ami van szinten CW bajnok a szériában mint az összes többi Asus TUFde ugye én ezért felárat fizettem mert nekem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest