Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon
    nagyúr

A C2 TV Subpixel nem ugyanolyan mint a Monitoroké, és már a 2th genes QD is javított rajta --> Nem rossz a 27" 1440p látvány amin a Clear Type tud javítani. 4K-n pedig semmi ilyen jelleggel nem találkozol.

Ez jó hír, egy problémával kevesebb, de sajnos úgy érzem, maradt elég.

Soha nem voltak még ennyire alacsony áron mint manapság főleg 1-1 akcióban a 4K-s kijelzők sem (250-300k). az 1440p 27" pedig 150-200k.

Lehet hogy magukhoz képest olcsók, de az IPS paneles monitorokhoz képest nem azok, legalábbis abban a tartományban, ahol én nézegettem (32 col, 4K, legalább 160-180 Hz), alsó hangon másfélszeres különbség van. Nyilván az IPS feketéje meg színei meg képminősége nem olyan, de úgy érzem, egy sor más területen nem kell akkora kompromisszumot kötni vele, illetve kevesebb pénzért jobban elfogadom, hogy kompromisszumos.

IPS esetén is kompromisszumos a megjelenítő mint képesség. OLED garancia időn belül pedig semmi kompromisszum nincs. Sőt pont az LCD technolgiára van meghatározva minimális pixel probléma, általában ha 1-2db van nem érvényesíthető a jótállás, minimum 3-5 közötti darab kell.

Hogyne lenne kompromisszum. Beégés, karcolódás, tükröződés stb.
    Néztem pl. a Samsung-ot (G81SF),amiről írják, hogy a tükröződésmentes kijelző "szemcsésség" betegségben szenved. 300K+-ért ez nem túl megnyugtató (volt Dell U2410-es monitorom, szerettem hogy nem tükröződik, de a "vizesképernyő" illetve "kristálycukor" effekttől a falra másztam).

Új hozzászólás Aktív témák