Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon
    nagyúr

a Chrome-ban kijavítja a nem RGB sub-pixel elrendezés miatt rosszabban olvasható szöveget azokon a kijelzőkön, amik más sub-pixel struktúrát használnak, pld OLED.

A korábbi vitához csatlakozva: a fentebb elhangzott hátrányok mellett az ilyen jellegű problémák miatt fázom még mindig OLED kijelzőt venni.
    Ritkán veszek monitort, eddig legalábbis elég volt minden 2. gépcserénél új monitort venni (tehát 8-10 évente). Jelenleg már a 2. 27 colos, 1440p-s monitort nyúzom, korábban jellemzően méretben is előreléptem, legutóbb viszont "csak" az Adaptive Sync + Quantum dot volt a fejlődés. Most már szeretnék 4K-ra és nagyobb méretre váltani, de rettenetesen nehéz a döntés. Ebben a méretben úgy láttam, hogy az OLED kijelzők szignifikánsan drágábbak, mint az IPS paneles monitorok (legalábbis amiket én néztem), és meglehetősen fáj sok pénzt kiadni kompromisszumos megoldásért (a drága cuccoknak pont az lenne az értelme, hogy kevés kompromisszumot kell kötni velük a használat során, és ez sok mindenre igaz is).

Új hozzászólás Aktív témák