Új hozzászólás Aktív témák
-
musli26
tag
Be szeretném kötni az elölapi hőmérséklet kijelzőt.De nem tudom hogyan kell.Régen már bevolt kötve.Az én alaplapom-ASRock-K8A780LM
Köszönöm
-
Ferger
tag
ha szétvágom, még akkor sem lesz 8 csatlakozóm.
vagy forasszam rá a maradék 3 lábra a kábeleket?
a házra adott garancia épp az ilyen esetekre vonatkozik.
szerintem... -
Hikvision
senior tag
Az biztos h egy USB-csati miatt nem vinném vissza a házat garoztatni. Meg mekora macera minden kiszedni elcipelni várni ameddig újat hoznak stbstb. Persze ha egyben vetted a tápot a házzal és úgy veszik el a garnacia akkor még megértelek,de ha külön van akkor meg a mi a túró mehet tönkre egy házban? az biztos h még a helyedben a topic nyitása elött darabokra vágtam volna a kábelt.....
-
Ferger
tag
Szétszedtem a házat, 110%, hogy az USB vezetékeket fogták össze ilyen balf@ß módon.
Szerintem a gyárban rossz csatlakozókat osztottak a népnek....
Az a durva, hogy a nyolc kábelt belesajtolták az öt helyre.
Ez így használhatatlan.
Ahol vettem, ott sem láttak még ilyet, azt mondták küldjem vissza.
Szedthetem ki a tápot, lapot, kártyákat, meghajtókat, vinyókat
Amíg meg nem jön a csere, addig igazi asztali gép lesz, ház nélkül -
Pompi
nagyúr
Nem 5 szál van, hanem 8, hiszen ahogy a kép magyarázata mondja duplázva vannak a kábelek. Egyszerüen szét kell szedni ezt az akármilyen csatit és valahogy a kábeleket rácsatlakoztatni az alaplapon a megfelelő helyre. Az alaplapleírásban benne van, hogy az USB csatin melyik tű micsoda.
-
didyman
őstag
Ez szerintem nem USB csati lesz: Két port-hoz illik 8 vezetéknek lennie. Ez valami másé lesz, a kiosztása sem jön össze: Kell VCC /5V, GND, D+ és D- -
-
Ferger
tag
széria hiba?
-
Ferger
tag
na már jó a kép linkelés.
valakinek ötlet? -
Ferger
tag
most meg nem működik a belinkelés
-
Ferger
tag
-
ALI_G
veterán
nekem is vhogy hasonlóan van. nézd meg az alaplap leírásában hogy melyik hány voltots csati, meg melyik a földelés, és akkor összetudod dugni, persze szét kell vágnod
a fekete kábel az mindig a földelés -
Ferger
tag
???
-
Ferger
tag
Vágjam szét késsel?
-
Ferger
tag
Van egy Mode Com NICE II nevű házam, és van az oldalán egy - 2 - USB csatlakozó.
A problém az, hogy a bekötés nem megy, mert a kábel végén így vannak a csatlakozók:
...
..
Az alaplapon pedig így:
.....
....
Ezt a kettőt nem nagyon tudom öszehozni.
És most nincs külső USB-m.
Van valami megoldás?
Előre is kösz a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest