Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
ertitek miaz...en is moddoltam ket lyukat a haz oldalara, nagy keservesen , es lenne egy kerdesem azokhoz akik kabelburkolot vagtak kette hosszaba.hogy a jo francba sikerult elvagni egyenesen?mondjuk lehet hogy bena vagyok es annyira az agyamat sem eroltettem meg a dologgal kapcsolatban, de nekem az ilyen eljarassal keszult legjobban sikerult ''gumiprofilom'' is messze van a tokeletestol.persze en is vegigrohangaltam a boltokat a kornyeken es nothing, ugyhogy jo lenne ha szuletne valami ''hogyan es mivel vagjunk szep gumiprofilt magunknak kabelburkolobol'' leiro staff
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest