Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Először is B.Ú.É.K, másodszor pedig segítséget kérnék tőletek, hogy milyen okosórát vegyek.
Kritériumok:
- Android Wear OS
- NFC fizetési lehetőség
- Óra kinézete legyen
- Fitness funckiókat kevésbé használom (néha futok/kerékpározom)
- Mikrofon lehetőség jó ha van benne, néha az órán veszem fel a telefont és telefonálok.
- Alap funckiók kellenek: Idő/értesítések mutatása, Spotify kezelés, NFC fizetés órával (Google Wallet/Revolut)
- Az alábbi okosórákhoz legyen hasonló tudásban, illetve ezek voltak már nekem : Moto 360 Gen1/Gen2 , Ticwatch E/E2, Fossil gen 5, Skagen Falster 3
- méretben 40-45mm-ig max
- Huawei és Xiaomi órák kizárva, mert nem tetszenek
- Telefonom : Pixel 6 (root)Amiket kinéztem:
- Samsung Watch 4 44 mm (Classic nem tetszik nekem, illetve nem is nyújt annyival többet)
- Skagen Falster 6 (amazon.de)
- Fossil Gen 6 (amazon.de)
- Samsung Watch 5 (?)Új óra azért kell, mert Skagen Falster 3-as órám (SD Wear 3100) megadta magát.
Eddig Samsung Watch 4-et néztem, ott EKG-t és végoxigén szintet mivel nem Samsung telóm van "hackelni kell", de megoldható az is.
Watch 5-öt talonba tettem, mert ugyanaz az SoC csak picit máshogy becsomagolva jóval drágábbért.
A maradék 2 órát nehéz itthon beszerezni, ezért picit inkább a Samsung-ra hajazok.Van más óra még a talonban?
Segítséget előre is köszönöm. -
stigma
addikt
Szaisztok.
Érintéses fizetés érdekelne Android Wear 2 esetén, hogy tudjak az órámmal fizetni. Ahogy olvasom Wallet még nem annyira kifinomult, mert csak Visa káryta csatolható, viszont nekem a telóra a Google Play nem ajánlja fel a Google Pay-t csak a Wallet-et.
Teló: Realme GT2, Android 12-vel
óra: Skagen Flaster Anrdoid Wear 2-es
2 dolog érdekelne:
- Hogy tudok Revolut virtulális kártyát csatolni Gpay/Wallet-re? (virtuális =MasterCard , dombornyomott=Visa)
- Miért lehet az, hogy ha a telefonon beállítom Wallet-ba a kártyát, az órán azt látom hogy nincs kártya?
- Ha Gpay/Wallet-et beállítom, hogy a Eevolut kártyámmal fizessek az órán, az a telefonos fizetésem Simple-el nem keveri meg ugye? Tehát néha a boltban telóval fizetek, ha mondjuk egy automatában kólát veszek az órával.(Revoluton mindig van valamennyi pénzem)Infók még az alábbiak:
OTP-s vagyok, MasterCard-om meg van adva a Simple-be, hogy tudjak érintésmentesen fizetni, telón ez az elsődleges.
Revolutom van Virtuális kártya(MasterCard) és dombornyomott(Visa) is, de dobbornyomotat nem szívesen adom meg, mert általában nincs nálam és ugye azon van a CV kód.
Revoluton csak virtuális kártyát használok általában külföldi kisebb és nagyobb vásárlásoknál.Tudnátok ebben segíteni nekem?
Segítséget előre is köszi. -
stigma
addikt
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert picit tárgytalan vagyok. Tichwatch E2 okosórám volt(Android Wear), amit eladtam és keresem az utódot.
Új órám kritériumai:
- OS mindegy (Tizen, Android Wear, stb)
- Mikrofon (nem kötelező) : nem biztos hogy akarok telefonálni az órával
- NFC (nem kötelező) : Eddig nem használtam, viszont elég kényelmes lenne a jövőben
- 44-46mm-es legyen a max méret, afeletti ne.
- óra alakja legyen , ne legyen durung mint egy Garmin Instict
- nem kimondotan sportoláshoz venném, de túrázni és biciklizni szoktam.
- használtan vagy újonnan 70k környéke.(80-85ig elmegyek max)
- szokásos szenzorok legyenek benne: Accelerometer, gyro, heart rate, GSP, stb.Ha Android Wear, akkor min Snapi 3100 vagy Snapi 4100 legyen, mert 512 RAM kevés Androidnak.
Amiket nézegettem:
Oppo Watch (41mm), Galaxy Watch 3(haszáltan), Ticwatch E3, Moto360 gen3, Fossil Gen5 vagy GenE (fossil.copm-on akció van), Honor Watch 2
Néztem ezeket is, de fórumjaiban néha néha panaszkodnak rá: ( gondolok itt szoftverfrissítésre vagy gyerekbajokra , vagy EKG csak samsung telóval jó pl.: akksi amar megadja magát)
Samsung Active 2, Huawei Gt2 vagy pro
Oneplus 8-as telóm van, Android vonalon vagyok és nem is tervezem váltani.
Van még olyan óra ami jó lehet nekem?
Az ajánlott órák topicjait még jobban átolvasom, de egyenlőre körbejárom a témát mert több óra is tetszik nekem, de nem tudok dönteni.
Válaszokat előre is köszönöm. -
stigma
addikt
válasz
zkosaras #13255 üzenetére
Hi, hát azért a Wear sokat fejlődött, nekem volt Moto360 1 és 2nd genem is, és Tichwatch E is amin neked, viszont azért már kell az 1GB ram neki szerintem még hosszútávon vettem észre akadást is.(ha kellett újrahúztam az órát 5-10 perc alatt)
Snapi 4100 elvielg 80%-al kevesebbet fogyaszt majd mint elődje, szóval én inkább megvárom a felhozatalt mi lesz év végén vagy jövöév elején. -
stigma
addikt
válasz
Kobak 27 #13196 üzenetére
Hi, tegnap este belevetettem magama dzsungelbe, egyenlőre nem rendelek órát úgy dötntöttem.
Best smartwatch@ androidauthority
Best Android watch @9to5googleMoto360-nak írtak merülési gondokat írtak, nics nfc, mikrofon van ve nem tudsz vele hívást lebonyolítani ha jól hámoztam ki belőle.
Fossil Gen5-el tudsz telózni , van benn NFC (ha tudsz és akarsz fizetni) és üzemidőben is jól muzsikál itt van olyan mód, spéci energiatakarékos mód is.Ezek az órák Snapdragon 3100-al szereltek + 1GB ram , ami jobb mint az én tichwacth E2- m mert annak snapdragon2100 van és 512 ram.
Ha emgvenném most akkor lehet 2-3 hónapig csak 2-3x lenne a kezemen sajnos, így inkább megvárom a snapgradon 4100/4100+-os felhozatalt. Mobvio6Tichwatch már villantott elsőnek egy pro3-at.
Ha valaki venne, akkor 60k-t egy fossil GEN5 mindenképp megérne.
-
stigma
addikt
válasz
Kobak 27 #13194 üzenetére
Hát akkor ahogy értem, nincs benne: MOTO 360 vs FOSSIL GEN 5 vs SKAGEN FALSTER 3
Akkor lehet jobb választás a Fossil Gen5 ,az amazonos amit linkeltem kb 60ból meglenne.
SKAGEN sem rossz , habár annak az árát még nem csekkoltam -
stigma
addikt
válasz
Kobak 27 #13194 üzenetére
Hát a te összehasonlításodban ennél a résznél (Can be used to answer calls) sajnos a Moto360 3rd gen elvérzik mert nem tudja. A youutbe videokban ezeket nem mutatták, egyik review-ban láttam de ne kérdezd meg melyikben
De ezekszerint szerintem nem tudja csak az általad összehasonlított active watch 2.Amúgy lehet black friday nemtudom én órát akartam venni, elkedztem csekkolni az oldalt és rékereseten neten mi mennyibe kerül.
-
-
stigma
addikt
válasz
bajnokpityu #13187 üzenetére
Hát ez jó kédés. A tichwatch E2-m 415mAh akksi van benne, reggel 6 és délután 5 közt szoktam használni, néha sportolok vele, de estére 30% szokott maradni.
Face-t megnézem mik vannak, volt rövid ideig gen1 és gen2-es órám szerettem nagyon.
Összehasonlítani nem tudom/akarom mert az E2-ben Snapi 2100 van , motoban 3100 ami jobb elvileg.Nekem a szürke tetszik, de kár volt megnyitnom újra mert már az ,,buy"-on van az egerem
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Tichwatch E2-t szeretném leváltani újabb okosórára. Néztem elég sokat (Huawei Watch GT2e, sima GT, Honor watch 2) de valahogy nem annyira tetszenek mint az alábbiak:
- Moto360 3rd gen: 190 euro:(Link ) - Itt plusz vám nincs, mert eu-ból jönne
- Fossil Men's Gen 5 : UK ( 150+10font) ,DE (160+10Euro)Árban kb 60-70k-ig mennék el, funckiókban azokat ahsználom mint amit E2 tud, ha van beépített mikrokon és tudok telefonálni az előnyt jelentene.(kocsiban, vezetéskor)
Illetve E2 46mm-hez képest mivel kisebb a csuklóm szerintem Moto360 jobb lenne.
Véleményetek?
Segítséget előre is köszi. -
stigma
addikt
Hi, nekem is már kb 1,5 hónapja jelzett a karkötő, igaz én azt csak sportoláshoz használom, ami nem mostanság volt sajnos.
Mivel Trump bácsi eléggé megszivatta a Huawei-t, szerintem nagy mértékben ez okozta a gondot, de ezt mint laikus írom.Szerintem is ez kisebb probléma, huawei telóm nincs igaz, de most emiatt nem biztos hogy vennék flashship P40-et, mert trükközni kell a Google app-ok elérésével.
Én Android-os okosórát használok (Tichwatch E2) , bajom nincs vele, sporthoz használom csak a huawei honor Band 5-öt. -
stigma
addikt
válasz
nyisziati #10927 üzenetére
Hi, nagyon nem kell megilyedni, nekem kisebb trükközéssel, de működik a Honor Band 5.
Lényeg az volt, hogy kerestem 2 régebbi verziót apkmirror-on, mely a működéshez szükséges:
- Huawei Mobile Services 4.0.0.331.apk
- Huawei Health 10.0.2.319.apk (sőt talán ezt Playből is próbálkoztam)Majd apk-at feltettem és utána működkött tökéletesen, sőt frissített a Play-en keersztül is.
Ezt a folyamatot múlthéten kipróbáltam és kb 2-3 napig tökéletesen szinkronizált a Huawei Honor Band 5-el.
Most még nem tettem fel, mert 1-2 napja újrahúztam a telómat, de hétvégén kipróbálom. -
stigma
addikt
Hát nem kötelező.
170cm/80kg vagyok tehát nem nagy melák, picit vastag a Tichwatch E2, de szeretem mert elöte sima E volt , az picit kisebb volt.
Huawei Band 5-öm van azzal szoktam sportolni, most inkább arra vagyok kiváncsi költsek sokat egy jóra, vagy inkább más brand felé kacsingassak. (vagy maradjon a Band 5)
Huawei GT2e tetszik nagyon amire nekem kell, semmivel többet nem tudok a E2-nél és +30k lenne. -
stigma
addikt
Sziasztok.
Tichwatch E2 okosórát használok nagy megelégedettségre viszont általában a kütyüimet szoktam évente cserélni.
Átlag felhasználásra kellene, és lehetőleg vagy ugyanigyen paraméterekkel vagy frissebb SoC-val érdekelne más óra.
Mit ajánltok 50-60k-ig ?
Telefonom: Xiaomi Mi9, melyen vagy custom rom van vagy MIUI
Annyit segítek ezeket néztem:
- Fossil Watch (90 font ~36-40k): [Link] Snapdragon Wear 3100, most már csak extreme színben van
- Skagen Falster 2 (90 font ~36-40k): [Link]
- Huawei GT2e : újabb bőrt lehúztak az GT2-ről, plussz funckió a SPO2 , viszont kérdés 65k-t megér vagy sem
- Xiaomi Amazfit GTR 42mm Black EU: (42k) : [Link]
- Xiaomi Amazfit GTS Black EU (37k): [Link]
- Xiaomi Amazfit T-Rex Green EU (46k): [Link]Semmitől nem zárkozom el, inkább Andorid Wear fele hajazom, de ugy elinkeltem másokat is.
Külföldi rendelés sem okozna gondot.Segítséget előre is köszönöm
-
stigma
addikt
Hi, köszi a bő választ, akkor várok még picit.
Nem SOS a csere, mert elégedett vagyok csak nem szeretnék az új óra árára 2x annyit költeni 1-2 plussz funckió miatt.Köszi a bő írást, hivatalos oldalon vagy amazonon láttam pár képet, melyet a szíjnál ahol bepattintod a gyorscsatis megoldást, az törött el, gondolom azoknál akik sportoláskor is használják.
-
stigma
addikt
válasz
merqree #10405 üzenetére
Hi, igen ennek este utána járok, hogy lehetséges e fizetni vele itthon.
Viszont formára elég szép óra formája van, jobban tetszik nekem mint a mostani E2, viszont ha gyenge minőséget kapok akkor nem éri meg váltani.
Illetve ha valakinek van itthon és használ , kiváncsi lennék a tapasztalatra.
Amúgy a fossilban az új sd3100as chipset van már. -
stigma
addikt
Sziasztok.
~ 1 éve megvan a Tichwatch E2-es órám mely a hivatalos oldalról érkezett, viszont én okosórakat kb évente szoktam cserélni, kipróbálok másokat.
Ehhez az órához képest, most egy Fossil Sport Amazon-on mely kb ugyanezt tudja + van benne NFC is mely bankkártyás fizetés esetén jól jöhet.
Van valakinek bármi tapasztalata, mert a hivatalos oldalon 3.6/5-ös osztályzatot kapott csak és azt írták nem a legjobb minőség...Illetve ha ez az óra nem ajánlott, akkor ehelyett mit érdemes venni ~50k-s használt/új áron?
Huawei Watch GT2t néztem de az használtan is ~70k, Samsung S3-at már nem vennék, A sima Galaxy Active az nem sokat tud...
Más alternatívát tudtok mondani, vagy ebben az árkategóriában nincs sajnos?Segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xbox Series X|S
- Honda topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest