- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Chapel #26751 üzenetére
Oh boy.
És mégis, mit kezdenek azzal, ha tudják, hogy 1975.11.14-én születtél? Azzal, hogy bekapcsolod a számítógéped, sokkal többet elárulsz magadról, mint az, hogy mikor születtél.
Az okos eszköz meg attól okos, hogy okos funkciók vannak rajta. Ha te ilyen adatfób vagy, akkor ne akarj okoseszközt.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Chapel #26751 üzenetére
Bocs, de nekem úgy tűnik, hogy magad sem tudod, hogy mit akarsz.
"Utálom a személyes adataimat megadni egy órának, nekem ez nonszen."
A telefonod – hacsak nem buta telefonod van – jó eséllyel már eleve többet tud rólad, mint bárki más. Ha számítógépet is használsz, pláne. Ehhez képest egy órának annyit adsz meg (és ezt a jobbaknak érdemes is), hogy mikor születtél, a nemedet, súlyodat, magasságodat. Persze ezeket sem muszáj, ill. bekamuzhatsz bármit, csak akkor az értékeléseket, amit egy jobb óra kiköp, tényleg a hajadra kenheted.
A Garmin-okhoz egyébként nem kell okosóra, mert van PC-s alkalmazás. A többi márkáról nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem, hogy lenne még egy ilyen gyártó.A bringázáson kívül mit tervezel mozogni / sportolni? Csak lépésszám érdekel? Azt ugye előttem írták, hogy bringázás közben leginkább megtett távolság van. Utóbbit az óra (ha van benne GPS) szépen (a jobbak pontosan) képesek track-elni.
Szóval, döntsd el, hogy mit szeretnél, mi lenne a cél, mennyit szánnál rá, stb. Ellenkező esetben szerintem nem fogunk tudni segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Garmin venu 3
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest