- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
energomatt #5299 üzenetére
Amióta bejött az ötös?
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Android Wear-re (avagy WearOS-re) keresek elegáns óralapot, ami mutatja az elkövetkezendő eseményeket. Tud valaki ilyet?
(Huawei W1-re)
Mondjuk olyan érdekelne, amit használtok is. -
joergie
őstag
Mennyi ilyen okoskarbigyó van? nem lehetne őket egy google spreadsheetben összesíteni, mi mit tud? sok fölösleges kérdést lehetne vele megspórolni
-
Ateszpapa
addikt
válasz
varázsgömb #5294 üzenetére
Szabvány szerint igen, de a gyártók nem ajánlják.
Nem véletlen van csak a Samsung Gear Sport órában az úszásmód és a Gear S2-S3- ban meg nincsen.
Ahogy az Amazfit Pace-ben sincs, csak a szintén úszáshoz ajánlott Stratosban.Szerintem nem éri meg kockáztatni, nem olcsó órák ezek.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
varázsgömb #5292 üzenetére
Igen, hacsak áztatod magad a vízben. De ha úszól, akkor a karcsapások miatt nagyobb nyomásnak teszed ki az órát.
-
-
oxox
addikt
válasz
varázsgömb #5288 üzenetére
Hmmmm
Gps
Pulzus mérés
Lépésszámláló
Telefonfunkció
Jó lenne, ha lehetne benne úszni (samu úgy lárom fél óra, 1.5m mély víz, nem uszásra tervezett)
Meg akár vmi edzés programAhogy látom az adidas fitbit iinic sem rissz... Mindjárt keresek is vmi tesztet
-
oxox
addikt
Sziasztok,
Rákattantam az okosórára.
ki szerint mi most a legjobb??? Tudom szubjektiv, de érdekel a dolog, meghát hátha javasoltok vmi újat.Android telom van (p20 pro)
Huawei watch2, samsung gear s3-at nézegetemÜdv
oxox -
dussy
őstag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A Mi Band 2-ről sokat hallottam, de a karkötő jellege nem nyerte el a tetszésem.
Elvárásaim: pulzusmérés, változtatható számlap, szilikon szíj, hosszú üzemidő (15-20 nap) és az óraszerű forma. (Esetleg Apple watch design.)
Napi szinten por és víz éri a munkában. Max. 40 e ft-ot költenék rá.Mit javasoltok?
Köszönöm -
tlala
addikt
Mi Band2 USD 15.99
[link] -
espi38
őstag
válasz
alpe1503 #5276 üzenetére
Szia!
Láttam a smartos.hu honlapon most 40 ezer az óra és van készleten de sokallom érte hiszen pl.Bangdood vámmentesen 28 ezer ft.
De elég sok hamisított óráról olvasni,hogy még a Kínai kütyüket is klónozzák.
Nos semmi különös kívánságom nincsen ebben a H1 ben tettszik a vizállóság csak a 4.4 android rendszer nem ,valamint ahogy olvastam róla csak az óra eleje fém a ház műanyag.
Nem tudom milyen órát vegyek -
Samanbacsii
őstag
Lemfo Lem7
Ha még nem lett volan: Nincs benne magyar nyelv, hiába nem wear... -
g0dl
addikt
válasz
Mariann294 #5268 üzenetére
Jópofa a sport felismerés. Nekem Garmin van, és a bicikli felismerés a mókás, néha a bevásárló kocsi tolását is annak veszi.
Szerintem az optikai pulzusmérés sehol nem 100-as. Mi van ha megizzadsz ( ugye sportolásnál megesik az ilyen) , illetve én mindig bizonytalan vagyok mennyire vegyem fel szorosan ( engem zavar, ha nagyon szoros)
Sokszor van rajtam rendes pulzus öv is sport közben, és néha teljesen azonos értéket mutatnak, néha az optikai teljesen eltér ( rendszerint jóval kevesebbet mutat), és az iramból kb. tudom, hogy az optikai hibázik.
Szóval szerintem ezt hibáival kell elfogadni. -
anrb
aktív tag
válasz
Mariann294 #5272 üzenetére
Szerintem sport célra a Bip pont nem jó, a pulzusmérés kívánnivalót hagy maga után. Egy eszközben 15e-20e-ért nem kapsz használható megoldást. Kompromisszumos megoldás viszont lehet egy Mi Band 2 (vagy tetszőleges más activity tracker), valamint egy Bluetooth mellkaspánt (telefonos szoftverrel, a telefont meg a kormányra tudod rögzíteni) vagy mellkaspántos óra. Ez utóbbiból elég nagy választék van. A Tízpróbánál pl.13e egy BT pánt + óra kombó, a zöld űrlényes csehszlovák webshopban hasonló áron van Sigma Sport óra.
-
Mariann294
őstag
Na ezaz amit én keresek, de egyszerűen nem találtam! Kevésbé tetszik mint a Cor, de nagyon jókat olvasok róla, és nagyon jó dolog hogy van benne gps! Szerintem ezt fogom választani, köszönöm szépen!
(#5269) Ateszpapa : Tudom, illetve gondoltam, de jóval egyszerűbb pár km-re elvinni oda ahol vásároltam mint postán külföldre postázgatni garanciáztatni.
(#5270) Jabby: Tisztában vagyok vele hogy ez nem orvosi pontosságú műszer, nekem csak egy nagyjábóli érték kell. Szeretnék fejlődni edzésben, és fogyni is kicsit, ennyi a célom, iránymutatásnak szerintem tökéletesek ezek az órák, és engem nagyon motivál is.
-
HKorn
veterán
válasz
Mariann294 #5268 üzenetére
De ha már elmész 20-ig, akkor ezt ajánlanám figyelmedbe. Ez nem karkötő hanem valódi okosóra sokkal nagyobb tudással, beépített gps-el pl.
-
Jabby
őstag
válasz
Mariann294 #5262 üzenetére
"Elsősorban az érdekel hogy kerékpározáskor jelezzen ha elértem a zsírégető zónát..."
No, itt hasalnak el ezek az olcsó órák, perecek!
Ilyen igényhez mellkaspántos kütyüt kell keresned. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Mariann294 #5267 üzenetére
De van garancia, csak ki kell postázni.
-
Mariann294
őstag
válasz
Ez hajt engem az S1 felé:
"Automatically identify the sports state
Cubot S1 equipped with six-axis algorithm sensor, which can automatically identify walking,running,riding,climbing these four states. meanwhile , the relevant data of accurate running miles, dynamic heart rate, and calories consumption"Csak a CUBOT márka nekem nem valami meggyőző, nem ismerem...
Xiaomi Cor eléggé túlárazott sajnos, nem?
Keveset tud ennyiért...de a Xiaomi márkát ismerem, jó kis márka.
Totál tanácstalan vagyok...
-
Mariann294
őstag
válasz
varázsgömb #5265 üzenetére
Nem arról van szó hogy nincs most 20 ezrem rá, hanem sokallom egy ilyen küyüért. De nagyon elgondolkoztam rajta hogy mégis megveszem, mert valami eszméletlenül tetszik.
Itt egyébként azt írják hogy elég pontatlan a pulzusmérője. Mennyire lehet ez igaz?
(#5266) HKorn: Köszönöm, de műszaki terméket nem merek bevállalni külföldről. Így nincs garancia, az meg azért jó ha van
-
HKorn
veterán
válasz
Mariann294 #5264 üzenetére
Rendeld inne[link]n 15 ezer Ft, persze itt belefuthatsz vámba is, de talán átcsúszhat.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
Mariann294 #5264 üzenetére
Ha eddig megvoltál okosóra nélkül, akkor elleszel még pár hétig nélküle amíg összejön a plusz 5 rugó. Ne alkudj meg, ne válassz rosszabb órát, ha tetszik az Amazfit Cor, mert elméletileg nem pár hónapra veszed...
-
HKorn
veterán
válasz
Amazfit Cor-t is nézd meg, nagyjából ilyen az is, de legalább Xiaomi termék, vagy most már talán rendelhető a Mi Band 3 is.
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Okosórát szeretnék venni. Anyukám kapott egyet ajándékba, elkértem tőle kipróbálásra, és nagyon megtetszett, szeretnék sajátot. Xiaomi Band 2-ről van szó.
Szempontjaim:
- Nagyjából pontosan mérje a dolgokat
- Legyen benne lépésszámláló, és jelezze ezt m ill km-ben is
- Ha felemelem a csuklóm mutassa az időt
- Nagyjából megbízható pulzusmérés. Elsősorban az érdekel hogy kerékpározáskor jelezzen ha elértem a zsírégető zónát, de nyugalmi állapotban is szeretném mérni a pulzusom
- Jelezzen, rezegjen, ha hív valaki vagy sms-t küld és írja ki a nevét is
- Árban 15 000-ig mennék el
Ezt néztem ki, ez designra is nagyon tetszik:Vagy:
Vélemény, egyéb ajánlás?
-
espi38
őstag
-
sid87
senior tag
Azt hadd kérdezzem még meg, hogy aki Wear rendszerű órát használ, milyen appokat érdemes felrakni?
Egy normális naptár vagy billentyűzet programot sem találtam eddig, de biztos van még egy két hasznos amit nem fedeztem fel.
-
kisapa
senior tag
Valaki esetleg megrendelte ezt az órát? Én sajnos igen de még véletlenül sem azt kaptam. Az oldalon azt írják, hogy a rendelt termék pontosan megfelel a képen feltüntetettel. Ez sem igaz. Egyenlőre panasszal éltem és várom a választ vagy a pénzem.
-
sid87
senior tag
Az normális hogy a Ticwatch E-m csomószor szaggat, csomó program lassan indul, merül mint az állat (napi 2-3 töltés)??
Valamiért gyakori időközönként pulzust is mér, pedig nem emlékszem hogy kértem volna.
Haver Gear S3-ja mellett játékszer, az hasít.
-
Valaki amúgy nézte már, hogy Ticwatch E valóban bírja-e a vizet? Csap alatt ugye lemoshatom meg ilyenek?
-
anrb
aktív tag
válasz
dreizwanzig #5249 üzenetére
Szia, vízben a BT és az ANT+ működési távolsága jó esetben néhány centiméter. Keress vízálló fülhallgatóba épített MP3 lejátszót. Az órán használat előtt be kell állítanod a medence hosszát. A gyorsulásmérő meg a giroszkóp észlelni fogja, hogy hol tartasz.
-
espi38
őstag
Ticwatch órákról van valakinek tapasztalata konkrétan a E szériára gondolok?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
dreizwanzig #5249 üzenetére
Hali!
Amit ajánlok az a Samsung Gear Sport.
Be lehet állítani a medence hosszát, és a karcsapásokat figyeli.
Még az S-Healtben azt is megmutatja, hogy milyen úszásnemmel úsztál, tempó, hossz, karcsapások száma, pulzusmérés..stb
GPS-t nem használ, ügye a kezed a víz alatt van többször is oda meg a rádióhullámok nem szeressenek lemenni.Illetve még szóba jöhet az Amazfit Stratos, de nekem 1 hét alatt behalt, nem nagyon tudtam tesztelni.
Küldhettem ki kínába.Ügye ide az IP68-as órák nem jók, erre már 5ATM-es óra használható.
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
Szeretnek vasarolni a kozeljovoben egy okosorat, ami foleg belteri uszashoz lenne hasznalva. Tud valaki ajanlani valami megbizhato keszuleket? Az sem baj, ha bluetoothon keresztul lehetne vele zenet hallgatni uszas kozben. Meg egy kerdes ezzel kapcsolatban: hogyan tudja merni az ora az uszas kozben megtett tavot? Itt most uszodai uszasra gondolok, tehat olyan helyen, ahol nincsen GPS jel.
-
gjoco1
addikt
válasz
kartalhu #5242 üzenetére
Szia!
Én használtam a Launchert,tetszett is nagyon,de mire szépen beállítgattam(az alap beállításokat egy picit valóban át kell szabni)rájöttem,hogy sajnos a mozgás érzékelőt nem lehet kikapcsolni.(Ha igen,valaki elárulhatná,mert e miatt kukáztam).Amúgy nagyon király.........És még egy dolog,de annyira nem vészes,hogy a gyárilag telepített lapokat nem jelenítette meg Nekem,csak a már utólag rátett face-eket.És azokat is át kellett méretezni egy néhányat a Launchet segítségével.
Szóval nagyon tetszik,de mivel minden csukló mozdulatra bekapcsol a kijelző,az sajnos a munkám miatt nem jó.Ha ezt a funkciót betennék,hogy ki lehessen kapcsolni rögtön vissza tenném.Ez a tapasztalatom róla.Nagyon jó lenne,ha........
-
jhonnycorvo
csendes újonc
Sziasztok
Lemfo lem7-el van valakinek tapasztalata?
-
HKorn
veterán
Hibrid órából, ami kör alakú analóg mutatós, de kis kijelzője is van értesítésekhez, milyen típusok vannak 20-30 ezer körül?
Lenovo Watch X szerűekre gondolok.
-
kartalhu
tag
Sziasztok!
Az Universal Launcher New Gen óra kikapcsolása után elfelejti a beállításokat. Mi lehet az oka? -
gjoco1
addikt
válasz
sharkypeti #5236 üzenetére
Nekem Diggro DI06 van.........De úgy látszik,hogy valami van a levegőben,mert ma itthon dekkolok és nem is használom a vekkert,így ki is kapcsoltam 100%-on,de az előbb vissza kellett kapcsolnom és 86% volt.
Eddig 100%-ról, bekapcsoltam 99% szokott lenni.De nyugi,észhez tér az majd szerintem.Én is befostam először,de helyre löttyent.
-
gjoco1
addikt
válasz
sharkypeti #5234 üzenetére
Egyszer Nekem is csinált egy ilyen akciót,de azóta nem.Nem tudom Én sem mitől volt.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
varázsgömb #5233 üzenetére
Eddig teljesen jó volt, ma kezdett el hülyéskedni.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
sharkypeti #5231 üzenetére
Újonnan nekem is csinált ilyet, de pár nap után beállt. Estére 40-50 % szokott maradni. Csak hívások, emailek és üzenetek értesítéseire használom, de abból 20-40 naponta.
Ha a tiéd 3 hónapos , akkor már baj lehet vele. -
g0dl
addikt
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
varázsgömb #5230 üzenetére
Lemfo Lem 5 Pro, és 3 hónapos. Csak alapfunkciókkal használva.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
sharkypeti #5229 üzenetére
Mennyi idős az óra?
-
sharkypeti
aktív tag
Mivel az okosórám nagyon gyorsan merült (1.5 óra alatt 20%-ot), és fogalmam se volt, hogy miért, csináltam rajta egy gyári visszaállítást. Sajnos, ez sem segített, 1 óra alatt további 15%-ot merült. Miért lehet ez? A GPS nincs bekapcsolva.
-
anrb
aktív tag
Szerintem ilyet nem nagyon fogsz találni jelenleg, valamelyik követelmény biztosan csorbulni fog.
Az elemesekben a kijelző és/vagy a pulzusmérő túlzottan nagy fogyasztó lenne, de akár a BLE kapcsolat is tizedelheti az elméleti elemcsere határidejét (ld. BT kapcsolatos digitális órákat).
Garmin VivoMove, Nokia/Withings Steel, Zeblaze Vibe Lite, Lenovo Watch 9 - nincs pulzusmérő
Matrix PowerWatch - nincs pulzusmérő, nem klasszikus kinézetűSzerintem a Nokia Steel HR-rel vagy a Garmin VivoMove HR-rel jársz a legjobban. Vagy veszel egy "rendes" órát a Mi Band mellé
-
g0dl
addikt
Ismertek lyan okosórát, ami
- klasszikus megjelenésű ( tehát szép, de ez ugye izlés dolga)
- nem kell tölteni ( kinetikus, napelemes, esetleg hő)
- van benne pulzusmérő
- vízálló
Eddig ezeket tudja a Sequent , viszont egy fontosat nem
- hibrid kijelző, azaz az analóg mellett van egy kis kijelző, amin láthatók pl. az üzenetek, dátum stb.
Ez utóbbira a Garmin vivomove hr tetszene eddig leginkább, de ezt tölteni kell.Engem nagy szines kijelző, kamera, mirofon nem nagyon érdekel, csak az info megjelenítés lenne érdekes.
Én eddig még nagyon drágán sem láttam ilyet, ha valaki ud ajánlani, az ne fogja vissza magát. -
sid87
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnék magyar billentyűzetet rárakni egy wear rendszeres órára? Jó lenne húzogatós verzióban.
-
energomatt
őstag
válasz
MaxxDamage #5221 üzenetére
Sokkal kevésbé, mint a fórum keresőjének a használata. Lásd az előző néhány hasonló kérdést is! Kevés az ajánlás és azokról is kiderül, hogy a szerteágazó igények miatt erős fenntartásokkal kezelendők.
-
Sziasztok,
Fossil Q Founder (2.0) mennyire ajánlott vétel?
Szemezgetek vele már egy ideje.MD
L -
ZeRTaX
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen laikus a témában és most szándékozom megvenni az első okosórám. A Lemfo Lem7 órát mennyire ajánljátok, illetve azt szeretném megkérdezni, hogy ennek mindig aktív a kijelzője?
A másik amit nézegettem ez lenne: [link]
Ez mennyivel tudna kevesebbet, illetve a mindig aktív kijelző itt is érdekelne.Ha tudtok valami mást ajánlani azt megköszönöm, igazából egy jól kinéző órát akarok, hamár a hagyományos órám éppen elromlott. Illetve pár vizsgán jól jönne némi segítség, pdf olvasó formájában
Előre is köszönöm!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
kbyte1024 #5216 üzenetére
Akkor újra csatlakozik, megkapja az értesítéseket.
Illetve ha van elérhető wifi amire az óra is tud csatlakozni, akkor is kap értesítéseket a Samsung szerverein keresztül.
Igaz akkor nem mindenről.Én most cseréltem le a Gear S2 órám Gear Sportra, meg vagyok elégedve vele.
A Gear S3 nekem túl bumszli, kivi leszek a Gear 4-re. -
kbyte1024
veterán
az a gáz,hogy teniszezés közben a bluetooth távon könnyen ki megy. A fitnesfunkciók attol még mennek,de az értesítések nem fognak menni. Vagy ha vissza ér a hatótávba akkor újra csatlakozik?? ez itt a nagy kérdés...
-
air
nagyúr
válasz
Ateszpapa #5210 üzenetére
"az osztálytársai között többeknek van Apple Watch-a, nekünk ez nem OK"
"Az edzőjének Samsung Gear S3-a van"Ebből nem következik az ajánlott eszköz.
Senki zsebében nem turkáltam.
Kérdés volt.
Számomra túlzásnak tűnik egy ilyen óra. A véleményem elmondhatom. Ennyi.
Vita lezárva. -
gyeniko
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni: a kislányunkat (13) lepnénk meg szülinapjára egy okos órával. Meglepetésnek szánjuk, ezért direkt kérdéseket nem tudok feltenni neki, így nehezebb megtalálni azt, ami a leghasznosabb és örülni fog neki. Annyit tudok, hogy az osztálytársai között többeknek van Apple Watch-a, nekünk ez nem OK, mert Samsung telefonjaink vannak. Tudásra mégis valami hasonló volna a jó. Az edzőjének Samsung Gear S3-a van, funkcionálisan nagyon is megfelelne, de talán túl nagy és nem is tetszik a leányzónak. A gyerek versenysportol (tenisz), ezért nyilván bizgerálná az aktivitásos funkciókat, ugyanakkor fontosak a a készülék kommunikáciős lehetőségei is. Edzések közben és versenyeken nincs nála a mobilja, egy könnyű óra viszont elférne a csuklóján.
Már jó sok cikket, tesztet elovastam, de nem nagyon találtam meg a "tuti nyerő" órát. Összefoglalva: "csajos", könnyű, tudjon hívásokat fogadni és indítani, lehessen rajta szöveges üzeneteket (email/viber/ sms) olvasni, játsszon le zenéket belső tárhelyről és Spotify-ról, tudjon bluetooth füleshez kapcsolódni. Van ilyen masina? -
törölt tag
válasz
energomatt #5200 üzenetére
Matt.
-
keszo
őstag
válasz
#61392896 #5197 üzenetére
ahogy előttem már írták + hirtelen még a Zeblaze Thor 4 is 7-es
(#5199) futpalika
ha ennyire kell, csak fizesd meg:
Android Wear Oreo(8.0) update is already available in the following watches:
Diesel Full Guard
Emporio Armani Connected
Fossil Q Founder 2.0
Fossil Q Marshal
Fossil Q Wander
Fossil Q Control
Fossil Q Explorist
Fossil Q Venture
Guess Connect
Gc Connect
Huawei Watch 2
LG Watch Sport
LG Watch Style
Louis Vuitton Tambour
Michael Kors Access Bradshaw
Michael Kors Access Dylan
Michael Kors Access Grayson
Michael Kors Sofie
MIsfit Vapor
Montblanc Summit
Hugo BOSS BOSS Touch
Movado Connect
Nixon Mission
Skagen Falster Smartwatch
TAG Heuer Connected Modular 45
Tommy Hilfiger 24/7 YouWatches that are currently pursuing Android Wear Oreo update:
Casio PRO TREK Smart WSD-F20
Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch
Mobvoi Ticwatch S & E
Polar M600
TAG Heuer Tag Connected Modular 41
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest