- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- UHD filmek lejátszása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz
<Adamsky> #26642 üzenetére
Tudom, hogy gyér a választék, főleg ennyiért, de számomra a Casio is ismeretlen volt, nem gondoltam, hogy létezik ilyen.
Anno az első ilyen cuccom egy Sony MBW-150 volt, amit imádtam, de az már 10+ éves dolog.
A withgings nekem tipikusan hibrid, ami inkább egy óra okos funkciókkal, mintsem egy okosóra, vagy okos karkötő.Nekem attól lesz "hybrid", hogy elsődlegesen óraként akar teljesíteni (erre garancia a G Shock) és csak utánna akar okos lenni. Rezegjen, ha hívnak, mert sokszor le vagyok némítva és lássam, hogy ki keres.
A 10 féle mérő szenzor és monitorozás pedig nem érdekel. Ha van rajta mikrofon és hangszóró attól meg kifejezetten fel áll a szőr a hátamon. (pl be se tudnám vinni egy védett helységbe..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest