- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz
<Adamsky> #26642 üzenetére
Tudom, hogy gyér a választék, főleg ennyiért, de számomra a Casio is ismeretlen volt, nem gondoltam, hogy létezik ilyen.
Anno az első ilyen cuccom egy Sony MBW-150 volt, amit imádtam, de az már 10+ éves dolog.
A withgings nekem tipikusan hibrid, ami inkább egy óra okos funkciókkal, mintsem egy okosóra, vagy okos karkötő.Nekem attól lesz "hybrid", hogy elsődlegesen óraként akar teljesíteni (erre garancia a G Shock) és csak utánna akar okos lenni. Rezegjen, ha hívnak, mert sokszor le vagyok némítva és lássam, hogy ki keres.
A 10 féle mérő szenzor és monitorozás pedig nem érdekel. Ha van rajta mikrofon és hangszóró attól meg kifejezetten fel áll a szőr a hátamon. (pl be se tudnám vinni egy védett helységbe..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest