Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Galaxy Watch 7 megvéve.
Halljátok, ez normális .... ? Én még életemben nem okéztam le ennyi adatvédelmi szart, minden egyes kicseszett app és annak almenüpontja mind szívnél, mind EKG-nél, de még az óra is a hülyeségével amit okézni kell mind attól próbál engem megvédeni, hogy ne öljem meg a macskát a mikróban.
B+ annyira de annyira fákin annoying, hogy totál kiakadtam...
-
mahoni
tag
Na megvettem a Huawei watch 5 Titanium
2009 óta csak Apple terméket használok , laptop, asztalit mindent.
4 Apple Watch megunása után vettem rá , leginkább a design és akku idő miatt
Akksi 48 óra után ,úgy h benne aludtam és minden engedélyezve 48 %el se akartam hinni
a szíj néha becsípi a szőrt a csuklómon és a súlya miatt jobban észre veszem mint a Watch 10 -t.
Sajnos v. csak én bénázok de nincs apple music irányítás , nekem jó lenne egy Loxone és Tesla app ( ezt már itt megbeszéltük előre h nem fogja tudni) de ezek hiányoznak.
sokkal jobb óra számlapok vannak mint applenél
fényerő nagyon jó
néha gombnyomásra nem reagález fura apple után
ott nem volt ilyen 10 éve
46mm nagyon jó méret nekem
vizet jól bírjaebbe medencéztem fürödtem aludtam
Na de ami nagyon nagyon felbassz és nem értem .. mikor hívnak nem a nevet írja ki hanem a számot... névjegyek szinkronizálva pedig . wifi on .nem értem ...
ebbe valaki segíthetne mitől lehet -
Hiei555
aktív tag
válasz
<Adamsky> #26945 üzenetére
Én azt olvastam h a one plusson elég jó az üzemidő kb dupla mint a samsungon amit kb naponta kell tölteni kis túlzással. De amúgy igen a fizetés, messenger/üzik,telefonálás,zene vezérlés, navigálás esetleg(nem a fitnesses tracking) a sport rész meg úgyis mindegyikben van ami 100ezer körüli áron kapható. Mondjuk azt nem tudom hogy navigálásnál van-e olyan ami mutatja a térképet rendesen mint a teló google mapet például?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hiei555 #26944 üzenetére
Igazából nem is az órát, hanem az kell figyelni, hogy a bankodnál (ezt az oldalukról vagy személyesen ...) milyen érintésmentes fizetési lehetőséget támogatnak. Óráknál tudtommal Google Pay, Apple Pay, Xiaomi Pay, Garmin Pay játszik.
A Oneplus Watch 3-on speciel Wear OS fut. Vagyis ott Google Pay lesz. Hát, ha üzemidő fontos (pláne nem csak fizetésre, hanem sportolásra is akarod majd használni), akkor lehet nem a Wear OS a tuti választás. Utóbbi akkor jó, ha – kis túlzással – a telefonodat szeretnéd a csuklódon látni. -
mahoni
tag
Valaki megvette végül a Huawei Watch 5-t?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hiei555 #26940 üzenetére
A Huawei / Honor tényleg nem játszik, de "minden más" (ld. Tsebacsi hsz.-ét), igen.
Úgy rémlik az OTP-nél a Xiaomi Pay is támogatott, szóval azok között is szétnézhetsz. -
Hiei555
aktív tag
Hali! Kicsit tájékozódni szeretnék ugyanis mindenfélét olvasok az nfc-s fizetéssel kapcsolatban. Ez egy fontos funkció lenne nekem tudtok segíteni melyik azok a márkák amik támogatják? Olvastam hogy a huawei és a honor például hiába van nfc benne nem engedélyezett...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Crystalheart #26934 üzenetére
" ... az ötletet elvetem és sohasem lesz okosórám."
Kicsit értetlenül – és ezek után már kíváncsian – állok a felvetés előtt. Mire gondoltál (mire vártál) mikor az jutott eszedbe, hogy zsebre kéne vágni az okosórát? -
nfsu17
veterán
válasz
Crystalheart #26931 üzenetére
Ha hívnak, jön email, sms, messenger stb, akkor rezeg (legalábbis az én órám az asztalon is rezeg) és akkor ránézel a telefonodra. Kb ennyi.
Ugye alapesetben ez lenne a csuklós viselés. Mondjuk én maradi vagyok és inkább a csuklómon hordom.
Zsebben még az időt sem tudod gyorsan megnézni. -
Kbali
nagyúr
válasz
Véleményem szerint semmi - attól is függ milyen típus, mert pl. nekem az Amazfit BiP és GTS3 szépen rezgett levéve is, ha volt jeleznivalója iPhone mellett, míg az Apple watch nem rezeg a polcon ilyenkor. Mérni nem fog semmit.
-
válasz
Semmi?! Nem is tudom olyankor mér-e bármit is az időn kívül?!
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, tőletek, mint okosóra-felhasználóktól kérdezném, szerintetek van bármi haszna egy okosórának, ha nem csuklón, hanem zsebben hordja az ember?
-
válasz
SkiDev #26928 üzenetére
Apple órán kívül semmi sem kompatibilis az apple pay-el.
A Xiaominak megvan a saját rendszere erre, azt kell használnod. OTP-vel megy, bár nekem x napba tellett mire sikerült beregisztrálni a kártyát az applikációba, egyszer csak engedte, addig nem... Azóta viszont megy rendesen.
2020-as SE használtan 50-ér?Felejtős, inkább spórolj és vegyél SE2-t, van már 80k körül is. Almával az alma telók a legjobbak, ezt 1-2 hónap Xiaomi S4 használat után mondom. Nem rossz, de sok dolog sajnos csak almával együtt működik tökéletesen.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Okosórát keresek maximum 50 ezer forint értékben.
iPhone 16 Pro mellé lenne vásárolva.
Az alap hívás, üzenetkezelés mellett elsősorban séta, biciklizés és edzőtermi súlyemelést kéne mérni. Ezek mellett NFC-n szeretnék fizetni vele OTP kártyával.
Nézegettem a lehetőségeket, ennyi pénzért újonnan Xiaomi Watch S4-et találtam, illetve iWatch SE 2020-at használtan. Előbbi esetben nem tudom, hogy Apple Pay-jel kompatibilis-e, utóbbi esetén meg inkább az a rossz, hogy 80-88% aksival és legtöbb esetben karcosakat találok. Van-e más alternatíva? Vagy ha ezek vannak, akkor melyiket érdemesebb inkább? Van amelyik tud kamerát exponálni? -
Kbali
nagyúr
válasz
Alladin888 #26925 üzenetére
Küldd vissza. Ne kínlódj vele.
-
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Párom szeretne cserélni/pótolni egy okoskarkotőt.
Amire használja ill. az elvárások: Elég alap, óra, lépésszámláló a fő elvárás, valamint a kinyerhető adatok valósak legyenek (kamu funkciók feleslegesek) és a töltés ne ez a szétszedős legyen, hanem valami feldugós/érintős. Olcsóbb darabok mentén keresgélünk. Lehet óra formátumú, de ne valami bumszli. Nagyon olcsók közt már befürödtünk ilyesmivel, amúgy más termékek esetén szoktunk tudni választani kínából rendelőst ami nekünk megfelel.
Konkrét árat azért nem jelölök meg, mert nem vagyunk képben honnan indul a vállalható minőség.
Ajánlanátok valamit az alsóbb, méretben és árban is kisebb szegmensből? -
Alladin888
kezdő
válasz
Alladin888 #26924 üzenetére
Valahogy mégiscsak párosult a 2 eszköz,az előbb nyomkodtam az órát és fel is hívtam egy rokont.. De mást nem szinkronizált,sőt a névjegyeket se látom ..
-
Alladin888
kezdő
Üdv! Rendeltem Temuról egy Senbono nevű okosórát. Drágát nem akartam,első,így próbalént gondoltam jó lesz.
Jó a működése,gxors meg minden,de egyelőre se csatlakoztatni nem tudom a telomhoz,se az időt nem tudom beállítani. A Honor telefon megtalálta,csatlakozott is ,de az órán semmi nem jelent meg,h új eszköz stb.. Valamit kell csinálnom még rajta? -
igen. Köszönöm. Közbe leesett, hogy ez is piacteres oldal.
A múltkor elindult a vezérhangya, és valamiért most kell egy okosóra. CMF watch pro nem jött be.
Harmony Os támogatással nézek régebbi modelleket max. 80e-ig. Az órás navigáció tetszik, nem kell előkapni a telefont túra közben.
Ebbe belefér alig használtan, újszerűen a Watch GT4, GT5, GT3 pro, Watch3.
Transzflexiv kijelzőről lemondtam, Garmonok nem tetszenek kinézetre. Huwawei ami bejön, kerek kijelzővel.
Bármelyik watch/gt elüst verziója nagyon tetszik. Ha elmegy az egyik bicajom, lesz rá keret is
Ha még a Mapy.cz is menne Huawei eszközön de jó lenne. Petal maps-et nem ismerem még. -
Dr.NX
addikt
válasz
Victoryus #26919 üzenetére
Ha ezekre gondolsz, ez csaló eladó:
https://allegro.hu/felhasznalo/lijide -
Allegro-s okosórák használtak? pl. Huawei Watch GT 3 Pro 30-40e forint...
-
Dr.NX
addikt
Annyi kiegészítéssel, hogy a szó helyesen robusztus.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Okologicky #26901 üzenetére
Érdemes itt is szétnézni, ill. rákeresni a neten az "alvási apnoé" + okosóra kombóra ...
Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
Alvási apnoé figyeléssel bővül a Galaxy Watch5 és Watch6 funkcionalitása#26911 MADcat
"Lehet robosztusabb akár egy Garmin instic... "
Én megjelölném ezt a választ. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
ez SE 2 verzió lehet ???
[link]
ennyiért jó vételnek tűnik -
-
Kbali
nagyúr
válasz
Okologicky #26906 üzenetére
Ha apnoe észlelés (utólag), akkor az most van az Apple Watch-abn, de nem ébreszt, hanem utólag tudod elemezni az alvásodat. Ez megerősítheti a gyanúdat, hogy alváslaborban kell tovább elemeztetned.
-
Amúgy most mi az ajánlott márka/típus 100-ig bezárólag?
-
osonte
őstag
válasz
Kapanyél #26905 üzenetére
Szerintem ezt a 97%-os értéket ne hangoztasd sehol egy szinten a hypoxiával: [link] .
Nekem van COPD-m és súlyos szívelégtelenségem a jobb kamrában, ami a tüdőt látja el vérrel, én örülnék a stabil 97%-nak.
Annyiban van részben igazság, bár nem fölösleges a non invazív mérés, de a pontos értékként az artériás vérgáz mérést fogadják el (de azt meg otthon nem tudod mérni). Alvási apnoe-ra, ahogy előttem írják, meg hogy elindulj rendes pulmonológishoz, arra jók a non invazív mérések. -
Okologicky
kezdő
-
Kapanyél
őstag
válasz
Okologicky #26901 üzenetére
A véroxigén (szaturáció) mérése full fölösleges. Ha 97% alá megy, már van baj amúgy is, a hypoxia tüneteit addigra már érezni fogod. Alvási apnoéhez meg aztán végképp alkalmatlan ezt mérni.
-
osonte
őstag
válasz
WishMage #26903 üzenetére
Én lehet Honor telefonhoz a Honor órát venném online 14 napos elállási lehetőséggel, ha nem jön be visszaküldöd.
Amazfitet nem ismerem, régen nem voltak túl pontosak, de talán ez változhatott. Esetleg ha ez belefér az Active 2-t eléggé dicsérik: [link] . Ennek tűnnek a legkomolyabbnak a szenzorai.
Redmi Watch 5 volt, nem nyűgözött le, de most így hibát nem tudnák kifejezetten írni (olyan Redmis volt, az az olcsóbb vonala a Xiaominak). Honor Watch 4 volt, az szerintem prémiumabb, mint a Redmi, viszont ott elég pontatlan volt a pulzusmérés, de ugye Te a Honor Watch 5-t nézted, szóval a szenzor javulhatott mivel újabb széria. Az app nekem jobban bejön a Honoré, de Te a Xiaomi-hoz is hozzá vagy szokva. Az alvást szerintem ezeknél vedd tájékoztató jellegűnek... -
WishMage
csendes tag
Sziasztok !
Okosóra vásárlás előtt állok és 3 jelölt közt vacillálok.
Amazfit Bip 6
Redmi watch 5
Honor watch 5Ez utóbbi bár drágább valamivel mint az előző kettő, de két dolog miatt vetettem fel mint lehetőséget. Egyrészt a telefonom is honor márkájú, másrészt az esim támogatás végett.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek csak ez miatt megérné e Honor vagy inkább maradjak az olcsóbb variációk egyikénél?Ezelőtt egy mi band 8-asom volt amit az óra funkciója mellett főleg kinti mozgások monitorozására (pl pulzus fiigyelése) vagy az alvás figyelésre használtam.
-
Basszus megláttam a Huawei watch 5 -öt... na az kell. A watch fit 4 pro is tetszik. Kár, hogy nincs egyikre se pénz.
Mennyit szokott esni egy okosóra ára 1 év alatt? Kivárom hátha besseik 100e alá használtan...Irígylem azokat, akik gondolkodás nélkül meg tudnak venni egy 180 ezres kütyüt. -
Okologicky
kezdő
Sziasztok,
tudtok olyan órát ajánlani,ami folyamatosan figyeli a véroxigén szintet,és általam tetszőlegesre beállított érték alá süllyedve ezt rezgéssel jelzi? (Magyarul ébresztene légzéskimaradáskor) Többi funkció lenyegtelen,de ez legyen viszonylag pontos. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Napelem
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest