Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Köszönöm a segítséget!
-
Wmwinters01
tag
válasz
Dwatti #12195 üzenetére
Yep valami ilyesmire akartam kilyukadni az írással
köszi az egyértelműsítést. Meg Black_Ravennek is a másikkal kapcsolatban.
#12196 anrb: Ezért várom a Forerunnert és a holnapi Apple Eventet is, kiváncsi leszek hogy hova érkeznek azok az órák és mik lesznek az újítások.
-
anrb
aktív tag
válasz
Dwatti #12193 üzenetére
A HarmonyOS (Kínában: Hong Meng OS) nagy valószínűséggel a rebrand-elt LiteOS. Nem Android (vagy Linux) alapú, pont azért megy mai szemmel gyenge vasakon.
Ha minden igaz, holnap mutatják be a Garmin Venu SQ-t és a Forerunner 745-öt: [link]
Az előbbi a Fitbit Versa család, illetve az Apple Watch 3/6SE konkurrense akar lenni, ezért a hasonlóság árazásban és formában. -
Dwatti
addikt
válasz
benczeb #12126 üzenetére
Szia En azért nem válaszoltam mert nem azonos a gyártó illetve nem hordom folyamatossan az órát. Akkumulátor használat mutatja mennyit fogyaszt az óra ap. De nekem ez számokban alig észrevehető.
De pl Samsung óra Samu telon a Healt ap amúgy is fut a háttérben igy tul sokat nem hiszem hogy tenne hozzá.
A Bt kapcsolat ami inkább jobban fogyaszt. -
laci06
senior tag
válasz
Wmwinters01 #12191 üzenetére
Az a baj, hogy Androiddal lenne használva, fog működni vele a Honor?
-
Wmwinters01
tag
válasz
benczeb #12163 üzenetére
Látom nem válaszolt neked senki.
Saját tapasztalattal tudok válaszolni.
Nekem nem samsung, hanem Iphone SE a telo, még a régi, azzal használtam kb 3 hétig egy watch3-at (ez ugye alma) valamennyire gyorsabban merült mint szokott, de a napot kibírta. Utána kb 1 hétig egy garmin swim 2-t, még nyár közepe-végén. Na arra nincs reális tapasztalatom, akkor volt a balatonátúszás, ott nem volt nálam telo (), utána meg mentünk nyaralni és a túrázások-borozások között nem sokat használtam a telefont, annyira ki tudta váltani a Garmin.
Most kb 1 hónapja van egy karperecem (Honor Band 4 pro) itt se érzékeltem olyan nagyon nagy energia vesztést. Bár alapból nem egyszerű ezzel a bő 4 éves modellel az élet, azon felül, hogy iphone, szóval ha nem érzékeltem nagyon energia vesztést, akkor egy újabb telefonnál amúgy se nagyon jöhet elő annyira.
Max ha sportolsz, akkor a telefont rakd repülőbe, vagy magaddal se vidd.
Bár gondolom ha mindent kapsz a telefonról értesítést és folyamat egymással használod a két eszközt, akkor azért meríteni fogja de nem hiszem hogy az nagyon drasztikus lenne, de majd megcáfol valaki. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Okos karkötő keresünk a drága anyósomnak.
Jelenleg a Honor Band 4 Pro-t nézzük, azonban felvetődött, hogy a Hauwei-Android "dili" miatt lehet, hogy nem igazán érdemes ezt a márkát néznünk, mert lehet, hogy az androidos telefonnal nem fog együttműködni. De őszintén szólva nem tudom, hogy az órákon milyen op rendszer fut, illetve, hogy ez a "dili" az androidos telefon-karkötő együttműködést hogyan érinti. Mit gondoltok? Érdemes inkább Xiaomi-t venni? -
vilmose33
őstag
válasz
kazanka #12181 üzenetére
OnePlus 7T Pro + Honor Band 5 max .10 méter szerintem , persze nincs közte csak sima fal. Szabadban pár méterrel több talán. Viszont van nálam egy Apple Watch 2 Nike+-picit hibás szervizt keresek hozzá- SE 1-el ,simán megvan a 15+ méter is.
Elnézést most olvastam el,hogy csak 4.2 van a Honor Band 5-ben, kevertem a Xiaomi-val . -
kazanka
őstag
Nektek mennyi a bluetooth hatótávja? /BT5.0/
-
Segítséget szeretnék kérni, nagyon kezdő vagyok okosórák tekintetében
Nővérem szeretne egy okosórát, ami:
- rózsaszín
- vízálló
- iPhone 6S-el kompatibilisTudnátok ajánlani?
-
Csocsesz75
őstag
válasz
gabikiraly2 #12172 üzenetére
T-Rexhez az értesítések szempontjából a legjobb a Zepp(Amazfit) alkalmazás. Konfigurálhatod a rezgést ahogy szeretnéd nem csak rövid vagy hosszú van. Bármilyet be tudsz állítani. Amazfit GTS-hez és Mi Band 4 hez használom.
Edzés szempontjából viszont nem tudok nyilatkozni az nem az én asztalom.
Egyébként a Mi Band 4-et én is nagyon poros helyen használom fűrészpor és izzadság szép dzsuvát halmoz fel így nyáron estére a karkötő alatt. 2 hónapja minden este kiveszem a szíjából és mosom csap alatt. Bírja a port is meg a vizet is.
-
Dwatti
addikt
válasz
gabikiraly2 #12172 üzenetére
Használtam az amazfit alkalmazást szerintem nyugodtan beválalható + Strava szinkron is van.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Dwatti #12152 üzenetére
Megnéztem az általad ajánlott órákat. A Trex nagyon jó lenne, de az alkalmazás hozzá egy katasztrófa, legalábbis az értékelések alapján. A Garmin viszont a húzós árával esett ki. Van még valami ajánlható max 50-ig ahol a szoftvert is lehet használni és az értesítések is megjönnek rendesen? Melóban max a kesztyű alatt lesz, az megvédi a portól.
-
kazanka
őstag
Tudtok,néhány olyan órát ajánlani,ami Wifin is csatlakozik,a telefonhoz nem csak Bluetooth-on? Nekem egy Haylou Solar van ami csak a bluetooth-t tudja de a hatósáv elég kevés.
-
Sziasztok!
Van valami best buy kínai okosóra, amire illik a következő leírás:
- kifejezetten hosszú üzemidő
- kocka forma, szilikon szíj
- kamera vezérlés
- zene lejátszó vezérlés
- úszásra alkalmas legyen, vagyis IP68/58/akármi8
- Bluetooth LE
- a szoftver a telót se merítse nagyon
(ismerős vett kínai okosórát, ami nagyon meríti a telefont; vagy a szoftvere gagya, vagy a Bluetooth kapcsolat nem LE)20 alatt jó lenne megúszni, mint pl. a CORN WB05, csak szögletes formátumban.
Köszi!
-
( V )
veterán
-
Dwatti
addikt
válasz
gabikiraly2 #12151 üzenetére
Amazfit Trex, Garmin instinct.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy okosórát. Sok funkcióra nincs szükségem, lépésszámláló, értesítések, zene vezérlés stb. Egy fontos szempontnak meg kellene feleljen, mégpedig bírja a port, koszt. Retkes helyen dolgozok, ahol rengeteg a fémpor.
Tudom, hogy erre egy karkötő is jó lenne, de nem igazán jön be a formája egyiknek sem.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest