Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gumisxxx
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata az Amazfit Band 5-ről.Most jó áron van az Alzában,és lehet vennék egyet. [link]
-
Dwatti
addikt
-
BluEyes
őstag
Lehet nem ez a jó topic, akkor bocsánat:
Nyomkövetőt vennék, amivel kisgyerek hollétét, elszökős kutyust stb. tudnék nyomon követni. Olcsó, minél egyszerűbb megoldás kellene. Nem kell túl pontosnak sem lennie. Tudtok-e ajánlani valamit?
Nézelődtem gyerek-okosórák között, szerintem köztük van a megoldás, de fogalmam sincs, melyik is lenne nekem a jó. -
stigma
addikt
válasz
Kobak 27 #13194 üzenetére
Hát akkor ahogy értem, nincs benne: MOTO 360 vs FOSSIL GEN 5 vs SKAGEN FALSTER 3
Akkor lehet jobb választás a Fossil Gen5 ,az amazonos amit linkeltem kb 60ból meglenne.
SKAGEN sem rossz , habár annak az árát még nem csekkoltam -
stigma
addikt
válasz
Kobak 27 #13194 üzenetére
Hát a te összehasonlításodban ennél a résznél (Can be used to answer calls) sajnos a Moto360 3rd gen elvérzik mert nem tudja. A youutbe videokban ezeket nem mutatták, egyik review-ban láttam de ne kérdezd meg melyikben
De ezekszerint szerintem nem tudja csak az általad összehasonlított active watch 2.Amúgy lehet black friday nemtudom én órát akartam venni, elkedztem csekkolni az oldalt és rékereseten neten mi mennyibe kerül.
-
Kobak 27
tag
válasz
stigma #13193 üzenetére
Te hogy láttad, lehet vele a telefont kezelni? Mert az, hogy nem tudok Michael Knight-osan az órába beszélni, attól el tudok tekinteni, de ha nem tudom fogadni vagy letenni a telefont, az nem jó. Én ezt bogarásztam végig: [link]
Amúgy ez csak valami Black Friday akció lehet vagy állandó? Magyarul ma kell megvenni vagy maradhat hosszabban? -
-
stigma
addikt
válasz
bajnokpityu #13187 üzenetére
Hát ez jó kédés. A tichwatch E2-m 415mAh akksi van benne, reggel 6 és délután 5 közt szoktam használni, néha sportolok vele, de estére 30% szokott maradni.
Face-t megnézem mik vannak, volt rövid ideig gen1 és gen2-es órám szerettem nagyon.
Összehasonlítani nem tudom/akarom mert az E2-ben Snapi 2100 van , motoban 3100 ami jobb elvileg.Nekem a szürke tetszik, de kár volt megnyitnom újra mert már az ,,buy"-on van az egerem
-
Kobak 27
tag
válasz
stigma #13185 üzenetére
Ez a Moto 360 3rd gen nagyon jól néz ki. Nézegetek én is magamnak órát, eddig a Samsung Galaxy Active 2-t néztem, de ez sokkal jobban tetszik.
A Samuhoz képest milyen a tudása? Hol lehet beszerezni?
Én a Motorolától egyáltalán nem ockódom, még mindig egy Force2-t használok. -
atike
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13187 üzenetére
Egy napot írtak valahol, de nem találom... Igen, gyönyörű, én is gondolkodtam ezen is, csak pont az üzemidő miatt vetettem el...
Ez van a Moto oldalán:
"Fast Full Charge in Just 60 Minutes
With cutting edge optimization the Moto 360's battery life lasts a full day with a 60 minute charge." -
IOX
tag
Akkor az sem az enyém
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Tichwatch E2-t szeretném leváltani újabb okosórára. Néztem elég sokat (Huawei Watch GT2e, sima GT, Honor watch 2) de valahogy nem annyira tetszenek mint az alábbiak:
- Moto360 3rd gen: 190 euro:(Link ) - Itt plusz vám nincs, mert eu-ból jönne
- Fossil Men's Gen 5 : UK ( 150+10font) ,DE (160+10Euro)Árban kb 60-70k-ig mennék el, funckiókban azokat ahsználom mint amit E2 tud, ha van beépített mikrokon és tudok telefonálni az előnyt jelentene.(kocsiban, vezetéskor)
Illetve E2 46mm-hez képest mivel kisebb a csuklóm szerintem Moto360 jobb lenne.
Véleményetek?
Segítséget előre is köszi. -
anrb
aktív tag
válasz
Memmaao #13157 üzenetére
Polar M600 (2016) - Mediatek [link]
Suunto 7 (2020) - Qualcomm Wear 3100 [link]
Eddig masszív bukó mindkettő, elsődlegesen az akkuidő miatt.Egy (telefonról portolt) okosórás rendszer - amin 3rd party programokat tudsz futtatni - olyan erőforrásigényes, hogy csak nagy fogyasztású procikkal lehet minimális használhatóságot kicsikarni.
-
scyllarus
veterán
-
IOX
tag
Tudtok olyan okosórát ami valóban pontosan jelzi a tétlenséget? Próbáltam Haylou Solar-t, Huawei Watch GT 2 e-t, Honor Band 5-öt, Xiaomi Mi band 4-et (tudom, az utóbbi 2 kifejezetten karkötő). Nem az a gond, hogy nem pontosak, de pl a Haylou egyből jelzett ahogy visszaültem a székbe, hogy mozogjak
Samsung Galaxy Watch (szerencsére még garanciában)eldobta ezt a funkciót, ment az Oktogon szervizbe. Utána eladódott.
-
Kovaratis
senior tag
Sziasztopik!
Kicsit sírni jöttem csak.
Miért van az hogy a Moto a 360 első generációjánál 2014-ben meg tudta csinálni hogy a kijelző körül alig van káva, de ahogyan telik az idő szinte egyre nagyobbat hagynak? A Huawei Watch-nál még elment, de évek óta nem tudok újat venni, mert egyszerűen csúnyának találom a mai "modern" krumplikat. Főleg a trükközést, hogy festékkel próbálják kitolni a kijelzőt a szélekre...
Amit a Moto 6 éve tud: IP67, 1.56", WIFI, vezeték nélküli töltés (bölcsőn, nem padon), üzenetek, hívások, chatek kijelzése, kibontása, hangválasz, stb.
Hogyan lesz ebből óracsere? -
Mr.Csizmás
titán
van a mamutos emagban utánvéttel félretéve egy előrendelős Honor Watch ES Meteorit fekete 1 db Ajándék: Honor Choice TWS Earbuds, Vezeték nélküli fülhallgató, Fehér1 db. 35.339 Ft
akit érdekel, adok rendelési számot privátban, hogy átvehesse. (én vettem egy watch fitet)
-
scyllarus
veterán
válasz
Memmaao #13174 üzenetére
Persze, hogy az, de ez az általánosan elfogadott. Pont most olvasok egy tesztet (hírfolyamban jött): "a Watch ES nem teljes értékű okosóra, vagyis külön applikációkat nem tudsz rá telepíteni"
Lehet tologatni kicsit ide-oda a határokat, de a közvélekedés és a szakma által ez a megszokott kategorizálás. Még egyszer: Huawei rajongóként mondom. -
Orgi
addikt
válasz
benjoe1 #13176 üzenetére
Köszi, igen, persze elírtam az első mondatot
A túrázás alatt én mindig automatikusan gyalogos dolgot értek, de igazad van, erre nem gondoltam, biciklivel tényleg lehet egyszerűbb az óra, mint mindig megállni a teló miatt. Nekem övtáskában van a teló, én nem hiszem hogy a gps-nél ez számít, ennyi már csak nem...
-
benjoe1
aktív tag
Nem értem a kérdésed, talán elírtad az első mondatod végéd. Minek a telós rögzítés helyett minek az okosórával történő rögzítést akartál írni?
Egyébként ezért kérdeztem a hozzászólásomban, hogy egy okosóra, ami a kezeden van, és talán így jobb rálátása van a műholdakra, az pontosabban rögzít-e nyomvonalat, mint a zsebedben, hátizsákban, övtáskában, bicajos tartóban lévő telefon.
Na most erre a kérdésemre felemás választ kaptam. Van akinek pontosabban mér az óra, van akinek nem. Nyilván tudni kellene, hogy melyik okosóra és telefon párosokról van szó.Pl. a régi nexus 5x telóm tökre mást mért, mint a xiaomi mi a1. Most van egy céges Xiaomi Redmi Note 9 telóm, ez képes olyan útvonalpontokat berakni, ami száz méterrel arréb van, mint az előző vagy a követekező útvonalpont. Persze ezeket lehet törölni, javítani (akár Locus-ban is, de sok utómunka).
Természetesen az előre megszerkesztett útvonalat (amit akár a Locus-ban is szerkeszthetsz az útvonaltervező funkcióval, én szoktam így) gyalogtúra esetén én is telefonon nézem. Viszont az előre tervezett útvonaltól esetenként eltérek, mert épp hosszabbítani vagy rövidíteni szeretném az útvonalat, vagy épp kevésbé járható bicajjal. Ezért jó lenne minél pontosabban mérni a megtett utat.
Ha viszont mindenképpen a tervezett útvonalon akarnék végigmenni (amit pl. nem ismerek, nem jártam még arra), akkor akár navigálni is tudna az óra, merre forduljak egy elágazásnál. Ez pl. bicajozásnál tök jó lenne, mert nem kell feltétlen megállni, telót elővenni...
A Locus egyébként még hangnavigációval is tud irányítani az erdőben, de az már kicsit fura is. -
Orgi
addikt
válasz
benjoe1 #13168 üzenetére
Érdeklődésképpen kérdezem, én is Locussal túrázom minden hétvégén szinte, hogy az mellé minek a telós rögzítés? Mikor a teló úgyis megy és a Locus is tud rögzíteni, én power bankra is szoktam dugni, övtáskában. Én a heyjoe-n vagy máshol összeállított túrám gpx-ét is telóra küldöm és ott nézem Locusban inkább. De kíváncsi vagyok mások hogy csinálják
Magát a távot meg az utat meg akár a Huawei Healthben is meg tudom nézni utána, azt rögzíti. És nálam a Honor Band 5 jól méri a km-eket is, nagy tévedések nincsenek, ha 30 km-es túrán vagyok akkor kb annyit mér a végére. -
válasz
Williamgrant #13173 üzenetére
Aham, de akkor az úgy a jó, hogy ha nyílt rendszer, okosóra, ha zárt rendszer, akkor meg nem? Ez nem egy ugyanilyen valaki által lefektetett kategorizálás? Itt volt, hogy "szerintem". Akkor miért kell belekötni?! A withings HR OLED kijelzős. Volt olyanom. SZERINTEM az is okosóra. Láttam rajta, hogy milyen értesítésem jött. De volt fossil Hybrid. Rezgő motorral, lépésszámlálóval, 12 pozícióra beállítható értesítésel. Az miért ne lehetne okosóra? Az is értesít. És igen, a 20 3ves bt kapcsolt Sony Ericsson okosóra is okosóra, mert tudott annyit, mint egy csipogó. Ez az egész csak egy mondvacsinált kategorizálás.
-
válasz
Memmaao #13171 üzenetére
Hiába forgatod a szemed
, ezt még sokáig kezdheted pontosítani. Volt olyan óra ami BT kihangosító volt, nem csak az időd nézted rajta, hanem kommunikált a telefonoddal. Akkor ott a Withtings, ami kommunikál a telóval, de pl. nincs rajta kijelző. Ezek okosórák? Vagy még tovább finomítod a funkció listád amíg csak akarod? Amúgy az is meg nem is, inkább adatgyűjtő. Értem ám én hogy mit akarsz, csak arra próbáltam rávilágítani hogy attól hogy valamiről van egy ötleted, véleményed, még nem biztos hogy az úgy jó is.
-
válasz
Williamgrant #13167 üzenetére
Sejtettem, hogy te elkezdesz majd ezen lovagolni
. Nyilván úgy értettem, hogy ami a csuklódon van, óra formája van de nem csak az időt nézed rajta, hanem a telefonoddal kommunikál.
-
bajnokpityu
félisten
Nekem huawei telom másfélszer olyan távot mer, mint a valós, amit a karóra rögzít. Egy napos túrát röhögve rögzít mindkét órám, ami még pontosabb is...
A barometeres óra és a gpses óra kozott én csak abszolút értékeli difit látok, de emelkedést jól mert mindkettő.
Okosora nagyon sok mindenre jó, a 3rd party alkalmazásokkal. Pl locus utasítást kirakja a Samu a szamlapra. Vagy gmapset is. Fizetni kell az app ért, de ettől még jó.
-
HKorn
veterán
válasz
benjoe1 #13168 üzenetére
Akkor neked olyan kell, ami üzemidőben jó, hogy kibírjon egy hosszabb túrát is. Ezek GPS-e általában nem pontosabb, mint a telefoné, sőt, előfordulhat, hogy pontatlanabb is kicsit.
Magasság mérése miatt mindenképp barométer szenzorral szerelt óra fog kelleni. Telefonhoz képest annyi a plusz, hogy a kezeden látod az adatokat és van pulzusmérés is, már ha az érdekel. Garmin Instinct az egy kiváló túrázó óra. Ajánlhatnám a Huawei/Honor családot is, de ott meg gpx export nincs.
-
benjoe1
aktív tag
Okosóra vásárláson gondolkozom.
Egyik fő szempont az lenne, hogy gyalogos túrázás, bringázás során használnám nyomvonal rögzítésre.
Kérdésem, hogy egy telefonhoz képest, ami többnyire zsebben van, egy kézen lévő óra (bár azt is takarhatja ruha hidegebb időben) gps-e pontosabban rögzítene útvonalat?
Ami fontos lenne még tudásban, az a gpx export, magasság adat mutatása.
Telefonon a Locus Map-et használom, lehet hogy gpx import se lenne rossz, de ez csak plusz, nem szükségszerű elvárás.
Mit ajánlanátok? -
-
válasz
scyllarus #13159 üzenetére
Szerintem ez egy rossz kategorizálás. Pláne, hogy igazából ez sehol nincs kőbe vésve. Szerintem ami az időn kívül mást is mutat és kerek az okosóra. Jó lehet szögletes is. Ami meg keskeny , direkt arra kitalálva hogy ne foglaljon helyet, ne legyen súlya az aktivitásmérő. A rendszer nyitottság alapján kategorizálnánk akkor bizony elég kevés eszköz teljesítené az okosóra kritériumot.
-
bajnokpityu
félisten
téma volt a múltkor mennyire szar a samsung galaxy watch pulzusmérése, és a garmin jó egyedül.
menet közben néha megnéztem, általában kopp ugyanazt mérték, néha 1-2 bpm difi volt.
ma reggel esőben kocogás: bal kéz garmin jobb kéz samu: átlag 156 és 154 max pulzus 184 vs 185 (nyilván máskor inditottam el őket) emelkedés: 87 vs 88m.
távolság 9.7 vs 9.9km, ez utóbbi biztos, hogy azért, mert a samut inditottam el először.
samuval ezt az utat nagyjából minden reggel megteszem, mindig 9.9kmet ir ki.
megmondom őszintén jó lenne betenni a band 4 mérését, de eladtuk anno, annyira pontatlan volt. -
HKorn
veterán
válasz
scyllarus #13161 üzenetére
Persze, vágom hogy így vannak kategorizálva, ezért is mondom mindig, hogy akkor nekem nincs szükségem okosórára. Persze, egy rövid válaszlehetőség jól jönne az üzenetekre, csak annyi, hogy OK, legtöbb esetben megtenné. Más nem hiányzik a Honorból (na jó talán még a gpx export lehetőség)
-
scyllarus
veterán
Számomra is furcsa. Ahogy az is, hogy miért akar valaki smst írni 1,2-1,4"-on, miért kell neki messenger az órára, stb. De ettől még a kategóriák így vannak. Ha zárt rendszer van rajta, nem tudsz alkalmazást telepíteni rá, akkor nem igazi okosóra. Mint a telóknál. Nekem tök mindegy, hogy hívják, csak feleljen meg az igényeimnek.
De át is fogalmazhatom a vitaindító mondatot: ennyiért már sokkal bővebb funkcionalitású órák is vannak -
scyllarus
veterán
válasz
Memmaao #13157 üzenetére
Tudsz rá alkalmazásokat telepíteni? Smst írni? Van benne wifi?
Félre ne érts, én Huawei fan vagyok óra tekintetében, az van, az lesz. De azért, mert az én igényeimnek azok felelnek meg. Ettől még az "igazi" okosfunkciók nincsenek meg benne.
Nekem nem is kellenek, de ettől még a kategóriák így vannak felosztva. -
válasz
scyllarus #13155 üzenetére
Nem értem?! Mutatja az összes értesítést. Több, mint 100 sport rögzítés. VO2, satO2 mérés, stressz mérés, 7/24 aktivitás mérés. Zenetárolás. BT telefon kihangosító. Azért, mert nem Android Wear, még okosóra. Vagy akkor a Huawei sem okostelefon, hogy nincs google store?
De persze akkor a Garmin, suunto, coros is az, mert az sem Android Wear, vagy tízen
-
-
atike
nagyúr
Köszönöm, szétnézek Polar, Suunto és Garmin fronton...
-
HKorn
veterán
100K-ért már szinte minden van, ha valós okosóra kell, Samsungok (Watch, Watch Active 2), ha meg profi sport funkciók kellenek ott van a Garmin vonal (Forerunner 245, Instinct, Venu, Vivoactive 4) GT2 Pro-nak egy előnye van ezekkel szemben, az üzemidő, bár némelyik Garmin tud hasonlót, Huaweinek is megvan a létjogosultsága a piacon, de nem ennyiért szvsz., hanem amennyibe a GT2 vagy GT2e kerül.
-
No.01
addikt
válasz
scyllarus #13147 üzenetére
Az NFC opcios (ha van orulnek, ha nem az talan elso okosorakent meg belefer, foleg, h gyereknek lesz ha jol tudom)
A forma mar mas kerdes. Inkabb a klasszik kerek fele huznanak, de ez a nagyon nyulank varrianssal nem mernek beprobalkozni.
Akkor egyelore meg varunk azt max megint jovok tanacsert
Koszonom!
-
atike
nagyúr
Erre valaki...? [link]
-
No.01
addikt
válasz
scyllarus #13145 üzenetére
Ahhh. en meg ugytudtam, h mar oktober vegetol elerheto lesz az EU-ban, de meg mindig sehol semmi hir. Ami szembe jott az a szokasos kinai rendelos oldalak.
Akkor talan meg varok e honap vegeig, de igy mar viszont felmerul bennem, h a BF es a kozelgo unnepek vegett vagy baromi gyorsnak kell majd lenni vagy nagyon szerencsesnek...
Ha megsem jon ossze a dolog es ragaszkodnak a dologhoz akkor van a megadott feltetelekkel valos alternativaja esetleg?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Ujbol erdeklodnek okosora temakorben. Van arrol hir, h a korabban belengetett Mi Watch (Revolve) valoban kaphato lesz iden tutira magyar forrasbol?
Ha nem akkor milyen opcio johetne szoba ami belefer ~100EUR-ba, tud magyarul. Ha esetleg van hozza hivatalos szerviz vagy es garancia az meg sokat segitene.
Nem gond a kulfoldi rendeles sem ami szamit az az, h aki adja az be tudja tenni a fa ala. -
tibike8
őstag
-
tibike8
őstag
Várom még az óráinkat amiket megrendeltem: Honor MagicWatch 2 46mm nekem és a Huawei Watch Fit meg a feleségemnek.
A kérdésem még annyi lenne, hogy bár mindegy, de valamelyik tudja a QI töltést? A mobilok QI töltőjével lehet valamelyiket tölteni? Nem egyértelmű a számomra ahogy próbáltam utána olvasni. -
-
Orgi
addikt
válasz
scyllarus #13129 üzenetére
Köszi a tippeket, a Gt 2e-t néztem, illetve picit inkább a Honor MagicWatch2-őt (42mm), a méret miatt, mert elég kis kezem van.
A kérdésem az volt, hogy hogyan működik a beépített gps és erre válaszoltál, mert igaz hogy elsősorban túrázom, de másodsorban úszom is és egyedül ott nincs bt közelben a telóm, bár viszonylag ritka a nyílt vizes úszásom, a termeset meg mind tudja mérni, ha megadom a medence hosszát. Köszi a segítségedet, megvárom a fentebb írt Honor akciót, milyen árak lesznek -
scyllarus
veterán
válasz
scyllarus #13129 üzenetére
Vagy ott a Huawei Watch Gt 2e, automatikus sportfelismeréssel (túránál), hasonló üzemidővel, 40-45 körül. Végre eljutottunk oda, hogy ki-ki igényei szerint talál neki megfelelő órát. Én Huawei vonalon mozgok, de ha megmondod, neked milyen igényeid vannak, mások biztosan tudnak ajánlani itt más gyártókat is.
-
Orgi
addikt
válasz
scyllarus #13126 üzenetére
Ha 100k-ért szeretnék venni, akkor én is azt venném
De különben mivel a teló gps-ét használom, a 10k-s Band 5 is egész jól méri a távot, kalóriát, ilyesmiket. Amúgy általában 2-3 napos túrákat tolok főleg és ott a 2. napon már meghalna (persze szálláson tölthető, ha nagyon akarnám).
ui: most látom, máshol olcsóbban is kapható és különben nagyon tetszik az az óra, bár igazából ezt az egész "nézzünk gpx-et órán" dolgot terepfutóknál tudom csak elképzelni, én mindenre a telómat használom.
-
BBéci
legenda
válasz
Mr.Csizmás #13121 üzenetére
A nickemben benne van a monogramom, másképp kifejezve a vezetéknevem kezdőbetűje is. -
Orgi
addikt
válasz
scyllarus #13123 üzenetére
Hm, köszi, ez nem annyira szimpi, egyrészt mert a telón úgyis megy, másrészt ha 12 órás teljesítménytúrán veszek részt, akkor a legtöbb ilyen óra le is merül annyi idő alatt, nem? Igazából a túrán kívüli nyílt vízi úszáshoz láttam volna csak szükségét a gps-nek, azért gondoltam hasznosnak, de ha ezt nem lehet ki/be kapcsolgatni, akkor elengedem a kérdést...
-
Orgi
addikt
válasz
tibike8 #13116 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan érdeklődésképpen kérdezném, hogy ha jól tudom a lényegi különbség a Huawei Watch Fit és a Honor Watch ES között, hogy az utóbbiban nincsen gps. Én főleg mondjuk túrázáshoz használom a mostani Band 5-öt, amiben szintén nincs, de nem is kell, mivel folyamatos teló kapcsolatban van, amin amúgy is megy a gps és a túra program. Ilyenkor hogy néz ki a beépített gps, te kapcsolgatod hogy menjen-e vagy sem, vagy magától kapcsolja be mindig?
-
StLui
veterán
Januárban vettünk egy Samu Active 2-t (e-mag), pár hónap után melegedett, végül nem is lehetett tölteni, először 1,5 hónap alatt "javították", (oktogon), nem jött össze, ugyanaz a hiba, nem tölthető, másodszor visszaküldve már elutasították, 1,5 hónap után megint, a javítást sérült kijelzőre hivatkozva, elsőnél is rajta volt a munkalapon. [link] fehér csík a képernyő szélén fény, ahogy a tokon sem kopás van, csak a "számlapon lévő karcok. Egyik karcban megakad a körmöm rendesen, de mintha az első visszaküldénél még nem lett volna ilyen "megakadós", na mindegy, ez a hosszú csak sírás volt. 50000-ért cserélnék a tokot, és javítanák az órát, megcsináltatnátok? (feleségemnek már elment a sok macera miatt a kedve az összes okosórától, amíg jó volt addig is nagyon nyűgös volt egy Xiaomi A3-mal)
-
tibike8
őstag
A Huawei Watch Fitet mától az Alzában akciózzák. A feleségemnek pont ezt néztük ki. Be is rendeltem.
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Ha a Watch GT2 Pro a kiindulási alap mit ajánlanátok helyette ami ez az árszint (100 000 Ft körül) vagy olcsóbb, de hasonlóan minőségi és szép (tudom, ez szubjektív
), kerek amoled kijelzős, minél hosszabb üzemidővel, magyar nyelvű menüvel és telefonos programmal...? Mindenütt elhangzik, hogy ennyiért van jobb, ami többet tud - mik lennének azok?
-
HKorn
veterán
-
atti29
tag
scyllarus
williamgrant
Igen,tisztában vagyok azzal,hogy el van tévedve és el is mondtam Neki,gondoltam megkérdezlek Titeket,hátha.
Nekem 5-ös Watch van és megtetszett Neki,de ugye az drága,én a Garmint mondtam,hogy vegyen,elhozhatná 6 hónapra is és így emelhetne a kereten és tudna venni egy igényeit kielégítő órát!
Na de én innentől rá bízom!
Nektek köszönöm a válaszokat! -
-
daribaldi
csendes tag
Sziasztok!
Lassan már egy ideje szemezek a gondolattal, hogy jó lenne egy okosóra, remélem Ti tudtok egy kis útmutatást, tippet adni, hogy milyen órá(k)ban is gondolkodjak.
Ami a készüléket illeti, tudásban a következőket preferálnám:
- alvásfigyelés
- pulzusmérés
- minél nagyobb üzemidő
Aztán egyéb funkciók, amiknek örülnék:
- alap sport tevékenységek monitorozása (túrázás, futás, kerékpár)
- NFC fizetés
- vízállóság (úszás közben is használható)
- magyar nyelvű használat
Méret ügyileg még bizonytalan vagyok, szerintem ha már lesz egy pár típus, amiket nézhetek, úgy is keresek valami boltot kipróbálni.
A végére maradt a legfontosabb, 60-80e közé lőttem be az árat, de jön a zárójeles megjegyzés, ha esetleg van egy jobb akció és pár ezerrel többe kerül, könnyen befolyásolható vagyok, ha az ott egy bestbuy..Köszi előre mindenkinek, aki válaszol!
-
-
HKorn
veterán
válasz
atti29 #13101 üzenetére
Anyósnak elég konkrét elvárásai vannak! Namost, vérnyomást el kell engedni, érképről órában még nem is hallottam.
Mivel meghatározta, hogy max 40mm lehet, így le is szűkült a kép a Garmin Forerunner 45S és a Samsung Watch Active-ra. Namost alapból egyik sem fér bele a 40 ezres keretbe, Samu jellemzően 50k körül megy és kb 2 nap az üzemidő, Garmin meg 50-60k körül és 5-6 napot bír.
-
atti29
tag
Sziasztok!
Anyósom szeretne venni egy okosórát,ebben kérném a segítségeteket!
A keret 40 ezer!
Beillesztem az “elvárásait”!
[kép]Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm, 3 év garanciával eladó!
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest