-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
iloilo2000
csendes tag
Sziasztok,
Továbbra sem tudom beüzemelni a Slimmelezert.
Szigetszentmiklós, azt hiszem Elmü-Émász volt a régi szolgáltató, a kütyü csatlakoztatva a villanyóra portra, onnét kapja a tápot, wifi-n elérem, de a web felületen minden adat NA. A jobb oldali részen nem látok raw adatot, csak a wifi és az uptime jön.
Bejelentettem a szolgáltatónál hogy aktiválják a portot (hátha ezzel van a gond), de csak egy standard választ kaptam az óra leírásával.
Kipróbáltuk és a SL jól működött egy ismerősnél, illetve a kábelt is kimértem, azzal sincs gond.
Ugyanez a típusú villanyóra másnál szintén működik.Van esetleg még valakinek ötlete amit kipróbálhatnék mielőtt eladom ezt a számomra használhatatlan izét?
Előre is nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- További aktív témák...
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest