-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Lassan revbe er a a redonycsere nalunk is! A heten volt a ficko aki szereli, ratok hallgatva egyszeru motort kertem
(Shellyvel lesz majd vezerelve.)
Az ajanlatban Rojaflex csomotorokat kaptam, ket kerdesem lenne ezekkel kapcsolatban.
1. ismeri valaki a markat? Mennyire megbizhato?
2. A weboldala [link] alapjan ketfele motorjuk van, egy mechanikus es egy elektronikus vegallasu. Bar meg nincs pontositva, de mivel en a "legegyszerubbet" kertem, ezert gyanithato, hogy a mechanikust gondolta nekem. Az elektroikus elv annyiban tud tobbet a leiras alapjan, hogy van benne akadalyerzekelo es visszanyito funkcio. Szerintetek ez mennyire alap ma mar? Esetleg beszeljem meg vele, hogy ezt a tipust hozza?
Mikor meglattam amugy, hogy gyarilag milyen modon okositjak ezt a redonymotort, elmosolyodtam....
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Stellar Blade
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest