Hirdetés
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nem tanultam, hanem épp az elsősegélyt tettem le, és stabil oldalfektettem vkit. :) És potn h nagyon sokan hívnak, épp ezért nem hívtlaak vissza, mert sokan érdeklődnek mostanában az eladó Pola ügyében, de már eladtam, és mivel nem volt ismert a szám, godolotam ez is Pola-ügyben keresett. :)
Amúgy már megoldódott a problem, ICQ segítségével, de azért a köz okulására >
Mégvmivel szolgálhatok esetleg? Kávét, teát, aprósüteményt..? :DDD -
PeliScan
addikt
Ehh, élvezet MSNen fontos lelki beszélgetéseket folytatni. :) Twollah írta vhol, és én is nagyon egyetértek most vele, h az élet nem habostorta, sokkal inkább szarossszendvics; minden nap egy hari.
-
PeliScan
addikt
Hanyattdobom magam, le kéne szoknom a gépről és a PHról... 7044 hozzászólás másfél év alatt... :o télleg aggasztó. :(
-
PeliScan
addikt
Gyűűűűűlölöm az éjszakai járatokat.
Persze ha nem lennének, mégjobban gyűűűlölném őket. :) -
PeliScan
addikt

-
-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Rupius
Kötéllopásra én is gondoltam :D de nem volt hozzá lelkiismeretem... a Ludwig-múzemumban, múlt vasárnap volt a Mednyánszky-kiállítás, omnnan olya sodronyt lehetett volna hozni, hogy csak na..! De azért mégse. :U Az ajtó másikoldalra nyilása szintén azért nem jó ötlet, mert akkor nagyon kicsi lenne a nyilás szög, szinte én sem férnék be. :(
KovacsUr
Nagyo mókás... :DDD szánin a helye. :) -
PeliScan
addikt
Köszönöm az ötleteket, átgondoltam, és sajnos nem jók. :t :D Azért nem, mert ha vmi nagyobb dolgot kell bevinni a szomámba (pl nagynéha TVt ha többen nézünk vmi filmet a gépről) akkor óhatatlaul ki kell tárni az ajtót, ami ha ott va vmi szilárd ütközö, akkor nem megy. Míg, ha csak egy kötél van ott, aztz szimplán leakasztom a kallanytújáról, és máris tökig nyitható az ajtó! :)
Cóval, sodronyt nekem! :)) -
PeliScan
addikt
Mármit mi?! A sodrony-kötél, ami megakadályozza az ajtót a kinyílásban, vagy maga az ajtó elhelyezése?
Mert ha az ajtó elhelyezése a kritizálás tárgya...!! :o Box lesz! ;] 19 éves koromig nem volt külön szobám, együtt voltunk a tesómmal, múlt előtti nyáron választgattuk le a nappaliból, és csak így lehetett megoldani, de azóta is happy-feeling ahogy a szobámba lépek, mert a sajátom! :)
Tehát nem fikázni, segíteni! :D -
PeliScan
addikt
Merre lehet szerintetek olyan ''sodronyt'' vagy mit kapni, ami a színházakban és a múzeumokban szokott lenni, két ilyen oszlopocska között, tudjátok a végén bojt (csak nekem bojt nem kell, pl) meg ilyesmi bársoly anyagból van...
Ide kellene, mert anyám nagyon parázik, hogy egyszer jö fel vki, é meg kivágom az ajtót... hát igen, csúnya lenne.
Tehát godoltam vmi olyasmit rakok a fal és az oszlop közé, ami megakadályozza h az ajtó a lépcső fölé menjen... de más megoldást is szívesen fogadok. Bár pöcök fúrása a fölső lépcsőbe nem jön szóba. :) -
PeliScan
addikt
Nem tudtam hamarabb feltenni, tegnap este lett kész, akkor pedig szarakodtam a tunerrel, lásd aláírás. :(
De nagyon örült neki, szóval télleg megért dolgozni vele. :)
Viszont a link-ed nem jön be, a a velötájnos topicban már asszem láttam, az a parfümféle? Nem rossz ötlet, mert mégis vmi, de nem is túl intim vagy követelő, mint pl egy alsónemű. :DDD -
PeliScan
addikt
Ezen könnyesre röhögtem magam... :D :C
Akár még a beszélgetést is oda lehet képzelni :DDD
''...á, kisfiam, ez csak a buta őzikéknek tették ide, hogy ne kószáljak el, pár volt az egész, ember meg sem é...'' :))
[L]http://szanalmas.hu/~diab/electric_fence.mpg[/L]
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Bash, ha kíváncsi vagy, mi lett a 2 méter zippzárból, amit emíltettem pár napja, kész lett. :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=40174[/L] >> #64 -
PeliScan
addikt
Jah, tomcs, neked még lehet akár személyes ügy is ez, mert a tuner-t wakeupneo-tól vettem... igen, a Mátrix hub híres 1 terrás opjától. :) Kellett neki a PCI slot az IDE bővítőknek, ezért nem is használta.
-
PeliScan
addikt
Az a helyzet, h nekem is ez az első tunerem, és alapvető tudásbeli hiányosságaim vannak, tehát még ha a kezem közé kaparintok egy rendes drivert, sem fogom felismerni. :( Vmi olyasmi dolog kellene, ami mondjuk egy nagyon egyszerű és biztos TV néző, tehát ami 100% h müxik ha jó a driver... és akkor elkezd7ném próbálgatni, de így nem tudom h a driver a rossz, a kártya v a tévénéző cucc :(
tomcs:
A SL45ömön 20 fps a max... igaz, h hang nélkül, 2 szin, és 101*80, de akkor is, pl Mátrix kungfujelenet kifejezetten jó, és 500k-t foglal :D -
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
20.án jön neki, asszem... :) de Ye_Nö már felajánlott egyet, h mi lett azzal..? :)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Akit netán nagyon megérintettek szenvedésim, nézzen be az aláírásomban tenyésző linkbe.. vagy topikba.. vagy mittomén. :O
-
PeliScan
addikt
Hát ez gáz. :( Most nem örülök. :O
''Philips''+''driver''+''tuner''+''3139''+''download''+''Bt878'' erre keresve kiad sokmindent, a nagyrésze Linuxos és szerintem még az sem driver, nekem Windóz alá kellene, és letölthető drivernek nyoma sincs.
[szerk: találtam vmit... jó lenne :)]
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ma vettem egy tunert, sajos driver CD nélkül, használtan. Ezért nem tudom kipróbálni sajnos, hátmég használni! :(
Ezek közül melyik lehet a kártya típusszáma, ami alapján esetleg rá lehetne keresni, hm? Vagy, ha netán vkinek van driver-ötlete... :U

Előre is köszönök minden segítséget! :) -
PeliScan
addikt
Nagy hátránya a nagyüzemi tengeri halászatnak, hogy hatalmas hálókkal dolgoznak, amik végig''söprik'' a vizeket, és minden hal belekerül a hálóba, függetlennül h hasznosítható-e/védett-e. :( Ezért kerültek kihalás szélére a cuki :D delfinek is, mert beleakadnak a tonhalaknak szánt hálóba.
Hogy ezt hogy előzik meg, pl kizárólag tonhalútvonalon halásznak, vagy speciális hálót, vagy búvrokat/tudomisén alkalmaznak, az mér engem is érdeklne. :)
Panther
Az elázás sem rossz, bár akkor már inkább vmi nyári lagymeleg esőben. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Épp barátnőmmel beszélgettem telefonon, Palotánn lakik, pont mondta h akkorát dörgött az ég h beleremeget ház, majd megszakadt a vonal... :o felhívtam mobilon, nemn tudják, mi volt, de az egész utcában nincs áram, se telefon. Vasárnap este van, kiváncsi vagyok mikorra fogják megcsinálni..? :F :(
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Hát, hogy ennek pontosan mi az ára, nem tudom, bár még eladó, de sajnos ez a darab már nem müxik. :( Pedig volt benne NO2 is. :D Az álmom. :DDD Szánalmasság rlz. :DDD

Amúgy egy Rapid ára elég változó, olyan 140től 350ig lehet. Ritka darab, Magyarországon kb 50db lehet belőle.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nu igen, ez a két esélyes ''van''... (persze kissé röhelyes, kb mint amikor a homokozóban arról beszélnek a böcsisek, hogy hogy fogják lehagyni egymást majd a turbóűrhajóval... nembaj, mi tudjuk ugye, ''kicsit gáz, de király'' :D) tehát ez nagyon tetszik, vagy ha oldszkúl, akkor legyen nagyon az, ami még tetszik az a nagyonrégi körlámpás, az 1000MB.
-
PeliScan
addikt
Fűű, egész délután/este nézelődtem, és úgy érzem, egy Skoda Rapid lenne az álmaim kocsija. :) Meglássuk. Tud vki eladót..? :U :D
-
PeliScan
addikt
A szigorú apa. :DDD [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=612400&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L]
-
PeliScan
addikt
10 dolog, amiért érdemes kanadainak lenni:
1. Még mindig jobb, mint amerikainak lenni.
2. Az egyetlen ország a világon, amely történelme folyamán
megtámadta az USA-t, szarrá lőtte a fővárosukat, majd utána porig égette.
3. Egész évben játszhatsz jégkorongot kint a szabadban.
4. Az egyetlen ország a világon, amely történelme folyamán
5. Sehol máshol nem csinálhatod meg, hogy kajakozol 1600 km-t
anélkül, hogy találkoznál emberrel.
6. Csak itt történhet meg, ebben a két hivatalos nyelvet bíró országban,
hogy olyan ember lehet a miniszterelnök, aki egyiket se beszéli normálisan.
7. Az egyetlen ország a világon, amely történelme folyamán
8. Tetőcserép helyett bevonhatod a házad tetejét lelőtt grizzlymedvék
bundájával.
9. Mindenki lehet eszkimó, ha akar.
10. Az egyetlen ország a világon, amely történelme folyamán
:C -
PeliScan
addikt
De mindenképp érdemes márni májusig, hisz belépünk a Zeuba, és akkor ingyen lesz minden. :)
Vagy ha nem is ingyen, de legalább picit olcsóbbak lesznek a használt kocsik talán. -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Dehogyis, több okból sem nyúlnám le. :) Egyrészt. :) Másrészt még eltökélten Skoda hívő vagyok, bár kitudja, lehet ha elkezdek majd körülnézni a tuning-lehetőségeket számbavéve, lehet h lemondok róla. :( Harmadrészt még jogsim sincs, se pénzem. :o
Csak érdekel a kocsi, nem kifejezetten a Te általad kinézett kocsihoz kéne a link, hanem egy olyan kocsihoz, h lássam, melyik az, mert nem vágom. :F
Nem tom, én úgy vettem észre, hogy vagy érdemes venni egy 100 alatti kocsit, és azt szinte teljesen felújítani évek alatt, vagy venni 1 milla fölött, mert ott már van esély h nem kell 2x annyit rákölteni. :(
Gondolom sejted, hogy melyik variációra van lehetőségem. :U -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Most pénteken volt az utcsó... hát, többnyire jók lettek, az átalgom 4.0, a súlyozott 3.9, asszem évfolyamviszonylatban nem rossz eredmény, negyon jó lenne a 3.0 fölötti átlagokban a legfölső negyxedbe kerülni, mert akkor kemény 10e az ösztöndíj, alatta 7e, ez már szerintem biztos megvan. (ez alatt meg 5e, majd 3e :() Jah, és felvételiztem a nemzezközi kapcsolatokra is, felvettek, tehát, ha úgy gondolom még szeptemberben is, akkor kétszakos leszek. :o Csak az a baj, hogy a második szak ugye fizetőős, félévenkét 150e, tehát akkor dolgoznnom is köll, csak nem tom, h hogy jövök ki idő szempontjából. :F Mind1, távol van még. :)
Ascona? Linkket tudsz? :D Mennyibe fáj használtan? -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Rég láttalak. :)
Én tennap voltam az első kresz-en, vigyázz, mert 2 hónap, és legyorsullak a mi warbinkkal! :DDD
Amúgy nézelődtem az aproneten, skodát, ami gyerekkori álmom ugye :D, már 25től 80ig lehet venni, értelemszerűen az 25 kb 1 hónap műszakival és alig indul, de 80ért már 90es évjáratót lehet kapni... beindult a fantáziám. :U -
PeliScan
addikt
Azért nem olcsó, 800 pénz, mondjuk tény hogy jobban megéri mint a csárli angyalai kettő. :)
Viszont, ez van odaírva;
''Diák - 800 Ft''
''Családi jegyek
Egy felnõtt egy vagy több, diákigazolvánnyal rendelkezõ,
nappali tagozatos gyerekkel 1200 Ft''
Tehát, ha megyek egy barátnőmmel, és én em mit diák, hanem mit felnőtt vagyok jelen, akkor kettőnkek csak 1200? :) Bár ide nincs kiírva, de fotos, h szülő-gyermek kapcsolat legyenn? :F -
PeliScan
addikt
Nem tudja vki véletlenül a Szépművészeti Múzeum nyitvatartását holnap, holapután? Kokrétan a Monet és barátai tárlat érdekelne, és jó lenne még ma megtudni, de a neten nem találom. :F
-
PeliScan
addikt
Hm. Tudna vki segíteni nekem fix IPszerűség csinálásban dinamikusból?
Tehát, van egy Axelero-s ADSL, minen nap kapok egy új IPt, kb reggel kilenckor. :) Elég pontosak szoktak lenni. :) Viszont akkor ezt az IPt igénylő programokba, pl DC++, minden nap be kell irogatni, ez kicsit annoying már. :) -
PeliScan
addikt
Aztadurvaéletbeis. :)
-
PeliScan
addikt
Köszönöm az infókat! :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Pff, nekiállok holnap, a társtöri vizsga után. (:()
Nem tudja vki, mi a címe annak a Drú Berrimóros filmnek, amiben vmi házba költöznek, van vmi anyóka ottan, és bepereli őket, meg effélék... mostanába mutatták be. :F
Még 1 mozis kérdés. Olyan van hogy Felül semmi? :F Alulról hallottam, de erről még nem.
Thx! -
PeliScan
addikt
Ugyanmár, ilyesmit moderálni... :) semelyikben nem volt semmi bántó vagy sértő, maradhatott volna... nuh mind1. Lehet ezt is törölni. :D
-
PeliScan
addikt
Cathfaern, ismétcsak grat!! :))
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nah, belenéztem a második videóba is. :) A zene szintén nagyon jóféle, Mátrix 1 OST, kedvenc szám... szóval nem rossz választás. Gondolom régebbi képek, mert látszik h scanneltek, de hát ez van. Ha jól láttam, itt már kevésbé figyeltetek a zenére, mármint h a képek ''komponálva'' jöjjenek... a másfeledik percben van egy kissé kiábrándító kép; Gina is ott macáskodik napszemcsiben a másik kettővel, pedig Ő biztos nem olyan..! :P
-
PeliScan
addikt
Viszont, ha jól értelmeztem a hírt, 9től leáll a PH! szerver, a karbantartás miatt. :)
[L]http://peliscan.fpn.hu/Szalag.exe[/L] -
PeliScan
addikt
Bash, elmondom, mi a helyzet. Akár hiszed, akár nem, szinte minden PHra lépésemkor eszembe jut a mail és lelkiismeretfurdalásom van h ne írtam azóta, csak már tényleg nem szeretném ''kiszúrni a szemed'' vmi rövid levéllel, így állandóan csak halogatódik (thx to vizsgaidőszak) és érted, így mindig méginkább nem akarlak ''lerázni'' vmi rövid levéllel, de asszem akkro nekikezdek, oszt folytatásos lesz. :) Ma még elküldöm az first epizódot. :) Nagyon szép név. :)
-
PeliScan
addikt
Rudi régi tag, csak mostanában nem túl aktív a fórumon. Sőt, ha megnézitek, mindhármunknál régebbi. :U
-
PeliScan
addikt
Printscreen. :D

Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Gaming notebook topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- PLC programozás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest