Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, egyszer elszállt benne a motor -- főtengelyen az egyik csapágy eltörött, motor beállt. Karcagról szereztünk egy másik motort ingyen nővérem barátjának rokonaitól ( :) ). Wartburg szétszed, minden ki belőle, minden letisztogat, rendberak. Csomó munka. (A porlasztó pl annyira ijesztően durván nézett ki hogy inkább két vérfarkas jöjjön velem szembe éjjel az utcán mint az. :D) Na szóval ''új'' motor be, szarakodás, aztán mégegyszer ki mert kuplung vmiért nem működött, rosszul mehetett a helyére. Utána véégre jó lett... kb. 3 hét munka után, a motorhibát megelőző javításokat leszámítva. Teletankoltam csomó pénzért, majd kb másfél hét használat után szépen jöttem hazafele az M7-esen úgy 100al amikro bummreccs motor lefullad. Leparkolok a ''meleg garázsban'' ( = leállósáv, éjjel, minusz celsiusfokok). Ráindítok, nem indul. Nézegetem mi van a motorházban... öt perc után átfagyva tudomásul vettem hogy nem látok semmi érdekeset. Minden jónak tűnik. (Szerencsére volt nálam vmi kis erős LED elemmel.) No jó akkor mégegyszer ráindítok. Elindul. Mondom hmm. Na jó akkor díszkivilágításban irány haza. Szerettek a többiek amint 4esben 30al döcögtem az autópályán :) Hazaértem. Másnap (vagy harmadnap?) elvittem szerelőhöz megkérdezni szerinte mi baja... beindítom a motort, mire odaértem mellé, ahogy a motorházba figyelt, már mondta hogy főtengely :) Az egyik csapágy. RUULZ :) Szóval jöhet bele a harmadik motor. De most inkább egy másik autón gondolkodom, meg azon hogy ezt megjavíttatni és megszabadulni tőle.
Egyébként rájöttem, tök poén vészvillogóval menni. Nem kell indexelni :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- LG 32GS95UV OLED 4K 240hz - FHD 480hz
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest