Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, egyszer elszállt benne a motor -- főtengelyen az egyik csapágy eltörött, motor beállt. Karcagról szereztünk egy másik motort ingyen nővérem barátjának rokonaitól ( :) ). Wartburg szétszed, minden ki belőle, minden letisztogat, rendberak. Csomó munka. (A porlasztó pl annyira ijesztően durván nézett ki hogy inkább két vérfarkas jöjjön velem szembe éjjel az utcán mint az. :D) Na szóval ''új'' motor be, szarakodás, aztán mégegyszer ki mert kuplung vmiért nem működött, rosszul mehetett a helyére. Utána véégre jó lett... kb. 3 hét munka után, a motorhibát megelőző javításokat leszámítva. Teletankoltam csomó pénzért, majd kb másfél hét használat után szépen jöttem hazafele az M7-esen úgy 100al amikro bummreccs motor lefullad. Leparkolok a ''meleg garázsban'' ( = leállósáv, éjjel, minusz celsiusfokok). Ráindítok, nem indul. Nézegetem mi van a motorházban... öt perc után átfagyva tudomásul vettem hogy nem látok semmi érdekeset. Minden jónak tűnik. (Szerencsére volt nálam vmi kis erős LED elemmel.) No jó akkor mégegyszer ráindítok. Elindul. Mondom hmm. Na jó akkor díszkivilágításban irány haza. Szerettek a többiek amint 4esben 30al döcögtem az autópályán :) Hazaértem. Másnap (vagy harmadnap?) elvittem szerelőhöz megkérdezni szerinte mi baja... beindítom a motort, mire odaértem mellé, ahogy a motorházba figyelt, már mondta hogy főtengely :) Az egyik csapágy. RUULZ :) Szóval jöhet bele a harmadik motor. De most inkább egy másik autón gondolkodom, meg azon hogy ezt megjavíttatni és megszabadulni tőle.
Egyébként rájöttem, tök poén vészvillogóval menni. Nem kell indexelni :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest