- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- OLED monitor topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, egyszer elszállt benne a motor -- főtengelyen az egyik csapágy eltörött, motor beállt. Karcagról szereztünk egy másik motort ingyen nővérem barátjának rokonaitól ( :) ). Wartburg szétszed, minden ki belőle, minden letisztogat, rendberak. Csomó munka. (A porlasztó pl annyira ijesztően durván nézett ki hogy inkább két vérfarkas jöjjön velem szembe éjjel az utcán mint az. :D) Na szóval ''új'' motor be, szarakodás, aztán mégegyszer ki mert kuplung vmiért nem működött, rosszul mehetett a helyére. Utána véégre jó lett... kb. 3 hét munka után, a motorhibát megelőző javításokat leszámítva. Teletankoltam csomó pénzért, majd kb másfél hét használat után szépen jöttem hazafele az M7-esen úgy 100al amikro bummreccs motor lefullad. Leparkolok a ''meleg garázsban'' ( = leállósáv, éjjel, minusz celsiusfokok). Ráindítok, nem indul. Nézegetem mi van a motorházban... öt perc után átfagyva tudomásul vettem hogy nem látok semmi érdekeset. Minden jónak tűnik. (Szerencsére volt nálam vmi kis erős LED elemmel.) No jó akkor mégegyszer ráindítok. Elindul. Mondom hmm. Na jó akkor díszkivilágításban irány haza. Szerettek a többiek amint 4esben 30al döcögtem az autópályán :) Hazaértem. Másnap (vagy harmadnap?) elvittem szerelőhöz megkérdezni szerinte mi baja... beindítom a motort, mire odaértem mellé, ahogy a motorházba figyelt, már mondta hogy főtengely :) Az egyik csapágy. RUULZ :) Szóval jöhet bele a harmadik motor. De most inkább egy másik autón gondolkodom, meg azon hogy ezt megjavíttatni és megszabadulni tőle.
Egyébként rájöttem, tök poén vészvillogóval menni. Nem kell indexelni :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Samsung S21+
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- JBL Flip 6 fekete eladó (bontatlan)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest