Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3DMark 11 eredmények
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Asszem mostmár Téged is idegesít de nemtok mit tenni még egy dolgot kérdeznem kell (USA-val kapcsolatban). :B Mégpedig az, hogy az egyetemi élethez (Computer Engineering szakra fogok járni) valószínüleg elengedhetetlen egy laptop. Namost azt itthon megvenni nem tudom de mivel májusban már utazok szeptemberig csak összedolgozok annyi pénzt, hogy kinn tudjak egyet venni. Szóval a lényeg kb. mennyibe kerül egy normál laptop? Egyáltalán kell az nekem a Collegebe? Köszi mégegyszer.
-
nofene
aktív tag
Valaki segítsen! Már vagy 3 napja az van, hogy 11felé elkezd fájni a fejem (tarkóm) de mint az állat! Aztán ez egyre feljebb megy és 14 felé a fejtetőm akar felrobbanni. 16kor mikor lemegy a nap és sötét lesz abban a pillanatban elmúlik és minden király! Mi tegyek??? Áááhhh
-
nofene
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Én azért egy baráti beszélgetést Urambocsá' ph! talit nem tudok sör nélkül elképzelni! Mellesleg ha annyira akar hányjon meg mesélje csak ne előttem! Ja és az agáz, hogy a mai fiatalság (13-18) hetente ezt csinálja! Én sem vagyok ártatlan 3-szor berúgtam de mint az állat azóta egyszer sem mert undorító, szarul vagyok másnap és még értelme sincs.
-
nofene
aktív tag
Nos éééésss igggeeennn! Életemben először szólok hozzá az OFFTOPIC-hoz de valszeg ennek sem lesz értelme bár ki tudja :)))
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai