Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- VR topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Asszem mostmár Téged is idegesít de nemtok mit tenni még egy dolgot kérdeznem kell (USA-val kapcsolatban). :B Mégpedig az, hogy az egyetemi élethez (Computer Engineering szakra fogok járni) valószínüleg elengedhetetlen egy laptop. Namost azt itthon megvenni nem tudom de mivel májusban már utazok szeptemberig csak összedolgozok annyi pénzt, hogy kinn tudjak egyet venni. Szóval a lényeg kb. mennyibe kerül egy normál laptop? Egyáltalán kell az nekem a Collegebe? Köszi mégegyszer.
-
nofene
aktív tag
Valaki segítsen! Már vagy 3 napja az van, hogy 11felé elkezd fájni a fejem (tarkóm) de mint az állat! Aztán ez egyre feljebb megy és 14 felé a fejtetőm akar felrobbanni. 16kor mikor lemegy a nap és sötét lesz abban a pillanatban elmúlik és minden király! Mi tegyek??? Áááhhh
-
nofene
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Én azért egy baráti beszélgetést Urambocsá' ph! talit nem tudok sör nélkül elképzelni! Mellesleg ha annyira akar hányjon meg mesélje csak ne előttem! Ja és az agáz, hogy a mai fiatalság (13-18) hetente ezt csinálja! Én sem vagyok ártatlan 3-szor berúgtam de mint az állat azóta egyszer sem mert undorító, szarul vagyok másnap és még értelme sincs.
-
nofene
aktív tag
Nos éééésss igggeeennn! Életemben először szólok hozzá az OFFTOPIC-hoz de valszeg ennek sem lesz értelme bár ki tudja :)))
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest