- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
rog
addikt
6-tól 10-ig szünetelt az adsl-szoglgáltatás.
ez.. ez. borzasztó volt.
''gondoltam nagyon rossz lesz. de még én sem tudtam hogy milyen''.
Case Neuromancer-ből érezhetett valami ilyesmit. amikor megtudta, hogy szétroncsolták az idegrendszerét, és többé nem tud becsatlakozni a mátrixba.
Az APEH-nál voltam, és ahogy jöttem hazafelé, csak álltam a 80-as troli hátuljában és bámultam az utcát. Ahogy az emberek mászkálnak össze-vissza, a sok autó, a kopasz fák. Minden szürke volt. És már mást nem is láttam, csak a browserem adressbar-ját, ahogy villog benne a cursor. Szinte éreztem a billentyűzet érdes müanyag-hűvösét az ujjaim végén. Na az volt egy ''flash''. Egy tökéletes pillanat. Annyira vágytam a virtuális világ után, mint még soha. És csak felerősítette, hogy a valódiba száműztek, annak is egy olyan távoli, idegen részére ahol még sose voltam. Úgy is éreztem, hogy már sose jutok vissza. Mint egy száműzött :)
De aztán eszembe jutott hogy nálam van a telefonom, úgyhogy gyorsan becsatlakoztam a freemail-ra, meg elolvastam valami közlekedési híreket a teletexten. (vödör víz a partravetett hal nyakába)
:)
poén az nincs. csak gondoltam megosztom veletek ezt a kis ''élményt''. hiszen ha valahol, hát itt biztos más is érzett már ilyesmit, és ezért megért.
Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest