Hirdetés
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
rog
addikt
6-tól 10-ig szünetelt az adsl-szoglgáltatás.
ez.. ez. borzasztó volt.
''gondoltam nagyon rossz lesz. de még én sem tudtam hogy milyen''.
Case Neuromancer-ből érezhetett valami ilyesmit. amikor megtudta, hogy szétroncsolták az idegrendszerét, és többé nem tud becsatlakozni a mátrixba.
Az APEH-nál voltam, és ahogy jöttem hazafelé, csak álltam a 80-as troli hátuljában és bámultam az utcát. Ahogy az emberek mászkálnak össze-vissza, a sok autó, a kopasz fák. Minden szürke volt. És már mást nem is láttam, csak a browserem adressbar-ját, ahogy villog benne a cursor. Szinte éreztem a billentyűzet érdes müanyag-hűvösét az ujjaim végén. Na az volt egy ''flash''. Egy tökéletes pillanat. Annyira vágytam a virtuális világ után, mint még soha. És csak felerősítette, hogy a valódiba száműztek, annak is egy olyan távoli, idegen részére ahol még sose voltam. Úgy is éreztem, hogy már sose jutok vissza. Mint egy száműzött :)
De aztán eszembe jutott hogy nálam van a telefonom, úgyhogy gyorsan becsatlakoztam a freemail-ra, meg elolvastam valami közlekedési híreket a teletexten. (vödör víz a partravetett hal nyakába)
:)
poén az nincs. csak gondoltam megosztom veletek ezt a kis ''élményt''. hiszen ha valahol, hát itt biztos más is érzett már ilyesmit, és ezért megért. -
rog
addikt
nem tudom. szerinted kéne?
szerintem a hírek rovat, mindig is a külföldi hardveroldalakon megjelent cikkek fordításaiból állt. kentaurral is és nelküle is.
nincs ebbensemmi piszkálás. sőt szreintem direkt jó, hogy nem kell körbemászni 5-6 híroldalon. a lényegesebb dolgok úgyis felbukkanak itt is. -
rog
addikt
válasz
I. Richard
üzenetére
azért mert a jövöben volt. amig utol nem értük, nem tudtunk írni bele.. :)
-
rog
addikt
vicces, hogy úgy csinál mindenki mintha, valami bűn lenne ilyen műsort nézni. vagy ilyesmi.:))
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Asus Maximus IX Apex (Z270)
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest