Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Amikor en voltam egyiptomban akkor is mindenki nyomta az angolt a szallodatol kezdve az osszes latvanyossaggal bezarolag, fakultativ program, buvarkodas, lopikula, a bazarba meg kiabaltak utannad a helyiek, hogy " Gyere magyar vegyel valamit!"
Szervezett ut volt Hurgadaba, volt kint elo magyar holgy a "helyi idegenvezo" aki nagyon nagy fegyverteny volt, tudasa egy valodi feneketlen kut volt.
Jott Kairo-piramisok, o mar annyiszor volt, nem jon, mar nagyon unja, de mindenki vigyen hosszu madragot meg pulovert, mert a piramisba nagyon fogsz fazni.
Hat megerkezunk, helyi szuletesu idegenvezeto,meglatta a nepet leszallni a buszrol megszolal magyarul.
En nem erteni magyar, delbe kijon sivatagba??? hosszu nadrag, meg es pulover??? Normalis ?!
Piramis meleg, paras! Pulover????!!!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor csak én voltam olyan szállodákban Törökbe (Egyiptomba és Tunèziában meg nem jártam) ahol a full személyzet és vendégek zöme orosz vagy német volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autóhifi
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest