Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
14+ éve nem vagyunk OTP-s ügyfelek. Bementünk, hogy megszüntetjük a lakossági folyószámlát. Cselesen aznapra már az új számlavezető bankunk számlájára ment a fizetésünk.
- Ok, bankkártyákat le kell adni, még egy hónapig ha érkezik terhelés, akkor a maradék pénzt kp ideadják zárásnál.
Eltelt három hét, erre hozott a postás két vacsi új OTP-s bankkártyát. Meg egy levelet tőlük, hogy mínuszban lett a számla. Wtf?! Bevittem a két levelet.
Közben ők megrendeltek nekem két kártyát a megszűnő számlához, mert a régiek lejárnak. Ez miatt asszem újra indult az egy hónap is, ameddig ők várhattak terhelést a számlára, miszerint fizettünk a két új kártyával valahol. Amik nem is voltak még aktiválva. Az új kártyák éves díja lökte mínuszba a pozitív egyenleget.
- Erre nekem nincs szükségem, a maguk sara, hogy ilyen megtörténhet, nyilvánvalóan nem ez volt a szándékom, hogy új kártyákat kérek egy megszűnő számlához.
- Akkor kiadják behajtásra.
- Tudják mit? Itt van kp-ban amit követelnek és még egy havi számlavezetési díj. Költsék gyógyszerre, de nem akarok hallani az OTP-ről ebben az életben!
Még küldtek egy záró számlát.
Eleve akkor kellett volna kilépni tőlük, amikor végeztem a főiskolán - kezdetben még egy kötelezően megnyitott Junior számlám volt. -
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
A normalis emberek nem jonnek hetfo delelotti erkezessel autoval isztambulba bp-rol.
a fonokeim a mellekelt abra szerint nem normalis emberek
mindenesetre a covid helyzettudositas ismet bovult egy szerb es egy bolgar valamint egy torok hatarral, senki nem foglalkozik semmivel, megitn hiaba csinaltattam a tesztet…
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest